Novice

Poslovne finance, Osebne finance

Začasno zapiramo poslovalnico Ilirska Bistrica 14. 01. 2021

Obveščamo vas, da bo poslovalnica Ilirska Bistrica, od petka, 15. 1. 2021začasno zaprta. Bankomat na lokaciji deluje nemoteno, medtem ko DNT ne deluje.

Kako potrditi spletno plačilo s kartico preko MOJ@SKB mobilne banke? 12. 01. 2021

S pomočjo MOJ@SKB mobilne banke je omogočen nov, varnejši način potrjevanja spletnih plačil s kartico, ki zagotavlja močno avtentikacijo.

Poslovne finance, Osebne finance

Težave pri potrjevanju spletnih plačil s kartico 08. 01. 2021

Sporočamo, da prihaja do občasnih motenj pri izvajanju spletnih plačil s kartico. 

Prosta delovna mesta

POSLOVNI OBLIKOVALEC PODATKOV (m/ž) v sektorju Marketing - Kanali in poznavanje strank 08. 01. 2021

Iščemo novega sodelovca/ko, ki bo formaliziral/a opise podatkov in referenčne podatkovne modele za poslovno, komercialno področje ter vzdrževal/a poslovni slovar podatkov.

Prosta delovna mesta

ANALITIK (m/ž) v sektorju Marketing - Kanali in poznavanje strank 08. 01. 2021

Za uspešno nadaljnje delo, iščemo sodelavca/ko, ki bo na podlagi tržnih potreb in skladno s strategijo banke in skupine OTP analiziral/a zunanje in notranje podatke, oblikoval/a algoritme in modele ter predlagal/a ustrezne poslovne rešitve za povečanje učinkovitosti poslovanja banke in spremljal/a trende s področja napovedne analitike ter jih uvajal/a v poslovne procese.

 

Prosta delovna mesta

PROJEKTNI MANAGER (m/ž) v sektorju Projekti, procesi in organizacija 08. 01. 2021

Projektni managerji so zadolženi za izvedbo večjih in kompleksnih nalog, ki jih v banki organiziramo v obliki projektov. Projektni vodje delujejo v okviru specializiranega sektorja Projekti, procesi in organizacija. Pri svojem delu sodelujejo s sodelavci z vseh področji banke, kar predstavlja izredno priložnost za njihovo strokovno uveljavitev in gradnjo osebne kariere.

Poslovne finance, Osebne finance

Izstop Združenega kraljestva Velike Britanije iz Evropske unije (»brexit«) 07. 01. 2021

S 1. 1. 2021 je Združeno kraljestvo postalo »tretja država«, država, ki ni članica EU. To pomeni, da se pravila EU, med katera sodijo tudi predpisi na področju bančnih in plačilnih storitev, za to državo ne bodo več uporabljala. Nadomestilo za izvajanje plačilnega naloga v Združeno kraljestvo se bo obračunalo skladno z veljavnim cenikom banke.

Nov način potrjevanja spletnih plačil 05. 01. 2021

Novi predpisi zahtevajo varnejši način potrjevanja spletnih plačil z močno avtentikacijo imetnika osebne ali poslovne plačilne kartice. Primarno omogočamo močno avtentikacijo v MOJ@SKB mobilni banki, zato si jo aktivirajte čimprej!

Poslovne finance, Varnostne novice, Osebne finance, SKB NET, PRO SKB NET

Poskusi pridobitve podatkov za vstop v SKB NET spletno banko z namenom spletne zlorabe 04. 01. 2021

Obveščamo vas, da danes zaznavamo poskuse pridobivanja podatkov za vstop v SKB NET spletno banko z namenom spletnih zlorab.

Prosta delovna mesta

SKRBNIK PODJETNIKOV (m/ž) - Poslovna mreža (Ljubljana) 04. 01. 2021

Iščemo sodelavca/ko, ki bo aktivno prodajal/a bančne produkte in storitve samostojnim podjetnikom, zasebnikom, mikro in malim podjetjem ter občanom. Skrbel/a bo za pridobivanje novih strank, poglabljanje sodelovanja z obstoječimi strankami, vzpostavljanje dolgoročnih poslovnih odnosev s strankami in povečeval/a prodajo bančnih produktov, storitev in donosov.