Novice

Prosta delovna mesta

ARHITEKT INFRASTRUKTURE IS (m/ž) v sektorju Infrastruktura informacijskega sistema 19. 02. 2021

Iščemo sodelavca/ko, ki bo odgovoren/a za projektiranje globalne arhitekture IS, njeno optimizacijo in smotrno ravnanje s sredstvi infrastrukture IS, skrb za nemoteno delovanje strojne in programske opreme, diagnostiko in odpravo napak na komunikacijski infrastrukturi, vzdrževanje dokumentacije, sodelovanje pri izvajanju nadgradenj in uvajanju novih tehnoloških rešitev.

Prosta delovna mesta

INŽENIR VARNOSTI INFORMACIJSKIH SISTEMOV (m/ž) v sektorju Infrastruktura informacijskih sistemov 19. 02. 2021

Iščemo sodelavca/ko, ki bo na področju varnosti informacijskih sistemov skrbel/a za načrtovanje, uvajanje in nadzor varnostnih meril. 

Prosta delovna mesta

STROKOVNI SVETOVALEC (m/ž) - Poslovna mreža (Pisarna DIST) 18. 02. 2021

Zadolžen bo za samostojno izvajanje zahtevnih strokovnih del v skladu z nalogami organizacijske enote in se bo izrekal o naložbenih predlogih in odstopanjih od poslovne politike banke s področja prebivalstva ter pravnih oseb. V delokrog nalog spada tudi upravljanje s človeškimi in drugimi viri v okviru Poslovne mreže ter dodeljevanje dostopov do aplikacij.

Poslovne finance, Osebne finance

40 dnevni #VZTRAJAM izziv: post navad 17. 02. 2021

V SKB banki verjamemo, da je zdrav življenjski slog ena izmed pomembnejših odločitev vsakega posameznika, zato vas želimo pri tem spodbujati in motivirati z novim 40 dnevnim #VZTRAJAM izzivom.

Prosta delovna mesta

ANALITIK (m/ž) v sektorju Marketing - Kanali in poznavanje strank (BI) 12. 02. 2021

Iščemo osebo, ki na podlagi tržnih potreb in skladno s strategijo banke in skupine OTP analizira zunanje in notranje podatke, oblikuje poročila, nadzorne plošče ter predlaga ustrezne poslovne rešitve za povečanje učinkovitosti poslovanja banke. Spremlja trende s področja poslovne inteligence, podatkovnih skladišč ter upravljanja matičnih podatkov in jih uvaja v poslovne procese.

Poslovne finance, Osebne finance

Sprememba delovnega časa poslovalnic Sevnica, BTC City in Vič 09. 02. 2021

Obveščamo vas, da bo poslovalnica Sevnica od jutri, 10. 2. 2021, zopet poslovala z običajnim delovnim časom, poslovalnici BTC City in Vič pa bosta z običajnim delovnim časom pričeli poslovati v ponedeljek, 15. 2. 2021. 

Prosta delovna mesta

MARKETINŠKI SPECIALIST (m/ž) v sektorju Marketing - Ponudba strankam 05. 02. 2021

Iščemo kandidata/ko, ki na podlagi tržnih potreb oblikuje in izvaja razvojno strategijo na področju dnevnega bančništva s poudarkom na karticah, POS-ih in plačilnem prometu za vse segmente strank, z njimi povezane pristope ter razvojne strategije produktov in storitev na le-teh. Spremlja tudi tržne trende ter življenjski ciklus le teh, jih prilagaja, da bi povečal učinkovitost in vodi proces prenosa strateških odločitev banke na prodajno raven.

Nagrade, Poslovne finance, Osebne finance, SKB NET, PRO SKB NET

Blagovna znamka SKB prejemnica naziva Superbrands Slovenija 2021 03. 02. 2021

Blagovna znamka SKB banke je prejela naziv Superbrands 2021 v Sloveniji. Ponosni smo, da smo ponovno prepoznani kot super znamka. 

Poslovne finance, Varnostne novice, Osebne finance, SKB NET, PRO SKB NET

Spletne zlorabe plačilnih kartic 03. 02. 2021

Ponovno zaznavamo poskuse pridobivanja podatkov o plačilnih karticah za spletne zlorabe.

Poslovne finance, Osebne finance, SKB NET, PRO SKB NET

Nadomestilo za stanja sredstev na računih 02. 02. 2021

SKB banka bo 1. 4. 2021 uvedla zaračunavanje nadomestila za stanja sredstev na računih za fizične osebe ter spremembe pri zaračunavanju nadomestila za pravne osebe in samostojne podjetnike.

Osebne finance

Sprememba splošnih pogojev SKB banke 01. 02. 2021

Predvidoma z 19 .04. 2021 spreminjamo Splošne pogoje SKB banke za prebivalstvo. Spremembe so v dokumentu označene v modri barvi.

Poslovne finance, Poslovni računi

Sprememba cenika SKB banke s 1. aprilom 2021 01. 02. 2021

S 1. 4. 2021 bomo spremenili cene nekaterih postavk v Ceniku plačilnih storitev SKB d.d. za domače pravne osebe, imetnike zasebnih dejavnosti in civilnopravne osebe.

Osebne finance

Sprememba cenika SKB banke s 1. 4. 2021 01. 02. 2021

S 1. 4. 2021 bomo spremenili Cenik storitev SKB d.d. za prebivalstvo in Cenik SKB d.d. za tuje fizične osebe. 

Kako potrditi spletno plačilo s kartico preko MOJ@SKB mobilne banke? 12. 01. 2021

S pomočjo MOJ@SKB mobilne banke je omogočen nov, varnejši način potrjevanja spletnih plačil s kartico, ki zagotavlja močno avtentikacijo.

Poslovne finance, Osebne finance

Težave pri potrjevanju spletnih plačil s kartico 08. 01. 2021

Sporočamo, da prihaja do občasnih motenj pri izvajanju spletnih plačil s kartico. 

Poslovne finance, Osebne finance

Izstop Združenega kraljestva Velike Britanije iz Evropske unije (»brexit«) 07. 01. 2021

S 1. 1. 2021 je Združeno kraljestvo postalo »tretja država«, država, ki ni članica EU. To pomeni, da se pravila EU, med katera sodijo tudi predpisi na področju bančnih in plačilnih storitev, za to državo ne bodo več uporabljala. Nadomestilo za izvajanje plačilnega naloga v Združeno kraljestvo se bo obračunalo skladno z veljavnim cenikom banke.

Nov način potrjevanja spletnih plačil 05. 01. 2021

Novi predpisi zahtevajo varnejši način potrjevanja spletnih plačil z močno avtentikacijo imetnika osebne ali poslovne plačilne kartice. Primarno omogočamo močno avtentikacijo v MOJ@SKB mobilni banki - imetnikom plačilne kartice, ki imajo pogojev za pridobitev MOJ@SKB mobilne banke, pa jo omogočamo v aplikaciji Rekono OnePass.