SKB Trader

Aplikacija za trgovanje s tujimi valutami v realnem času

Preverite informacije o združevanju SKB banke in Nove KBM.
Enostavno

Nakup ali prodaja
tuje valute z nekaj kliki

Mednarodno

Najpomembnejše
tuje valute

Spletna aplikacija

Varno in dostopno
kjerkoli in kadarkoli

Značilnosti SKB Traderja

Brezplačna spletna aplikacija SKB Trader omogoča nakup in prodajo tujih valut ter spremljanje njihovih tečajev v realnem času.

Uporabniki

Aplikacija je namenjena pravnim osebam, strankam SKB banke. Vsi posli, sklenjeni prek SKB Traderja, se poravnajo prek transakcijskega računa podjetja, odprtega pri SKB banki.

Najpomembnejše tuje valute

Aplikacija SKB Trader podpira naslednje tuje valute: AUD (avstralski dolar), CAD (kanadski dolar), CHF (švicarski frank), CZK (češka krona), DKK (danska krona), GBP (britanski funt), HUF (madžarski forint), JPY (japonski jen), NOK (norveška krona), PLN (poljski zlot), RON (novi romunski lev), RSD (srbski dinar), RUB (ruski rubelj), SEK (švedska krona), TRY (turška lira), USD (ameriški dolar).

Trgovanje v realnem času

Nakup ali prodaja tuje valute poteka v realnem času in v trenutku, brez posredovanja SKB banke. Aplikacija omogoča pregled vseh poslov, sklenjenih prek SKB Traderja, in spremljanje tečajev v realnem času.

Dostop kjerkoli

Do aplikacije lahko dostopate s katerekoli naprave, ki ima dostop do interneta.

Varnost in zanesljivost

SKB banka dosledno spoštuje varnost in zaupnost osebnih podatkov, dostop do SKB Traderja pa je zaščiten z geslom.

Naročite dostop do aplikacije SKB Trader

Poklicali vas bomo in se z vami dogovorili za prevzem dokumentacije.
Z našo pomočjo boste vse uredili hitro in preprosto.

Želim SKB Trader  ali  Dostop do DEMO verzije

Digitalno bančništvo

S pomočjo mobilne in spletne banke lahko uredite kar 53 različnih opravkov brez obiska banke.:

  • Oddaja vloge za odobritev prekoračitve - izredni limit.
  • Oddaja vloge za naročilo potrošniškega kredita.
  • Oddaja vloge za pridobitev Visa kreditne kartice.
  • Plačilo in prejem računov in e-računov.
  • Pregled stanja in porabe.

Preberite več

+ 48

Drugihdigitalnih storitev

Dobro je vedeti,
komu zaupate finance

SKB banka

  • Se v slovenskem bančnem prostoru odlikuje kot varna, trdna in zanesljiva banka.
  • Je del skupine OTP, ene največjih in najstabilnejših bank na področju srednje in vzhodne Evrope.
  • Zaupa nam več kot 200.000 strank.

Pogosta vprašanja

Trgovci, ki z banko sklepate novo pogodbo za pridobitev POS-terminala, poleg kartic pridobite tudi možnost sprejema Flik takojšnjih plačil. Uredimo vam vse obenem.

Trgovci, ki imate z banko že sklenjeno pogodbo za POS-terminal za sprejem kartic, se za vključitev Flik takojšnjih plačil obrnite na skrbnika podjetja, ki vam bo uredil vse potrebno oziroma zagotovil potrebne informacije.

Preberite več.

Čeprav si bo banka morebitno nedelovanje aplikacije SKB Trader, do katere bi prišlo zaradi rednega vzdrževanja storitve ali morebitnih tehničnih težav, prizadevala odpraviti v najkrajšem možnem času, pa se lahko zgodi, da bo stranki začasno delno ali v celoti onemogočena uporaba storitve. V takem primeru nas lahko vedno pokličete na (01) 471 50 94 in prek telefona (pogovor se bo v ta namen posnel) sklenete želeno transakcijo.

Uporaba aplikacije SKB Trader je varna. Uporablja tehnološko rešitev, ki omogoča varno povezavo med stranko in banko, in pri tem upošteva vse standarde varne komunikacije v komercialne namene.

Za varnost pa lahko poskrbite tudi sami, tako da z dostopnimi podatki (uporabniškim imenom in geslom) skrbno ravnate, jih zaščitite pred neželenim dostopom ali vpogledom nepooblaščenih oseb ter geslo redno periodično spreminjate v skladu s priporočili za kreiranje gesla.

Nasprotna transakcija je nasprotnosmerna transakcija istega valutnega para v enakem znesku (npr.: če je bila začetna transakcija nakup 100.000 USD in prodaja protivrednosti EUR, pomeni nasprotna transakcija nakup EUR in prodaja 100.000 USD). Običajno se nasprotna devizna transakcija sklene, kadar želite delno ali v celoti zapreti neželeno devizno pozicijo, ki je nastala z izvedbo napačne transakcije.

S klikom na izbrani devizni tečaj v aplikaciji SKB Trader se v trenutku izvrši nakup ali prodaja tuje valute. Zaradi tega lahko hitro pride do nehotene napake.

Čeprav sklenjene devizne transakcije, ko je ta enkrat izvedena, ni več mogoče preklicati ali spremeniti pa vedno lahko izvedete nasprotno transakcijo, s čimer zaprete neželeno devizno pozicijo, ki je nastala z izvedbo napačne transakcije.

Da, ena pravna oseba lahko ima več uporabnikov, za vsakega bo prejela uporabniško ime in geslo. Vendar podjetje prevzema polno odgovornost za vse obveznosti in morebitno škodo, ki nastane stranki ali banki zaradi morebitne zlorabe dostopnih podatkov, ki so posledica hude malomarnosti. Vsaka prijava v storitev z uporabo pravilnih dostopnih podatkov se šteje, da je bila v celoti pooblaščena s strani podjetja.

Za dostop do aplikacije izpolnite obrazec oziroma nas kontaktirajte na (01) 471 50 94 ali SKBtrader@skb.si.

Po podpisu ustrezne dokumentacije boste prejeli uporabniško ime in začetno geslo za dostop, ki ga boste morali ob prvi prijavi spremeniti (in nato vsake 3 mesece). Predlagamo, da si podrobno pogledate tudi splošne pogoje, ki so na volji na tej spletni strani.

Za višji znesek transakcije, ki presega pogodbeno določen znesek s strani banke, se nakup ali prodaja tuje valute prek aplikacije SKB Trader ne izvrši s klikom na izbrani devizni tečaj, ampak se zaprosilo prek aplikacije posreduje neposredno banki, ki vam kotira individualno določen devizni tečaj za takšno transakcijo.

Omejitve zneska navzgor ni, vendar za znesek devizne transakcije, ki presega pogodbeno določen znesek s strani banke, poteka sklepanje po načinu zaprosila za kotacijo. V vsakem primeru pa morate še pred sklenitvijo devizne transakcije prek aplikacije SKB Trader zagotoviti potrebna sredstva na svojem računu za pokritje takšne transakcije. 

Minimalni znesek za sklenitev posamezne transakcije je omejen na protivrednost v višini 1.000,00 EUR.

Prek aplikacije SKB Trader lahko trgujete z vsemi najpomembnejšimi svetovnimi in regionalnimi valutami, ki so objavljene tudi na tečajnici SKB banke. Sklepanje je mogoče proti EUR ali proti USD.

SKB Trader je uporabniku prijazen, njegova uporaba je relativno enostavna. Nakup ali prodajo tuje valute opravite v nekaj sekundah s klikom na izbrani devizni tečaj.

V aplikaciji vam je na voljo tudi uporabniški priročnik, za pomoč pa se lahko tudi vedno obrnete na podporo za pomoč uporabnikom (01) 471 50 94 ali SKBtrader@skb.si.

Do aplikacije SKB Trader lahko dostopate iz katere koli elektronske naprave (tablice, računalnika, mobilnega telefona), ki ima dostop do interneta in za to ne potrebujete dodatne programske opreme.

Podprti brskalniki so Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari in Microsoft Edge.

SKB Trader fizične osebe ne morejo uporabljati. Zaenkrat je SKB Trader namenjen izključno pravnim osebam.

Aplikacija SKB Trader je namenjena pravnim osebam, ki imajo pri SKB banki odprt poslovni račun.

SKB Trader je brezplačna spletna aplikacija, ki omogoča registriranim strankam pregled gibanja izbranih deviznih tečajev v realnem času in neposredno spletno sklepanje deviznih transakcij na napreden, profesionalen in učinkovit način.

Prikaži vse