Olimpijske igre Peking 2022

Čestitamo našim olimpijcem!

Preverite informacije o združevanju SKB banke in Nove KBM.

VZTRAJAMO SKUPAJ

Podpiramo naše olimpijce.

V SKB banki živimo športni duh in olimpijske vrednote že od vsega začetka, saj veljamo za eno prvih slovenskih podjetij, ki se je odločilo za podporo in širjenje olimpijskih vrednot v Sloveniji. Že od samega začetka olimpijskega gibanja v samostojni Sloveniji, od leta 1993, smo glavni sponzor Slovenske olimpijske reprezentance.

 

USPEH NI ZGOLJ NAKLJUČJE, TEMVEČ JE SOSLEDJE
VEČ PRAVILNIH ODLOČITEV

V SKB banki ponosno podpiramo slovenske olimpijce, ki s svojim trudom in vztrajnostjo dokazujejo, da uspeh ni zgolj naključje, temveč je sosledje večih pravilnih odločitev. Zavedamo se, da so predanost, odrekanje in trdo delo glavne lastnosti, ki naše olimpijce pripeljejo do začrtanih ciljev in uresničitve njihovih sanj. Z našo zimsko olimpijsko kampanjo želimo izkazati podporo našim olimpijcem, ki bodo na letošnjih olimpijskih igrah v Pekingu ponovno nastopali brez podpore domačih navijačev - mi smo z vami, tudi če smo doma!

 

Olimpijske športne panoge

NAJUSPEŠNEJŠE POLETNE OLIMPIJSKE IGRE
V ZGODOVINI SLOVENIJE

V SKB banki ponosno podpiramo slovenske olimpijce, ki so poleti v Tokiu osvojili kar 5 odličij! Olimpijske igre Tokio 2020 si bomo zapomnili po izjemnih uspehih naših športnikov, ki niso osvajali zgolj kolajn, temveč so podirali osebne in državne rekorde, se večkrat zapisali v zgodovino ter v deželi vzhajajočega sonca na zemljevid svetovnega športa v sam vrh uvrstili tudi Slovenijo. V SKB banki smo ponosno spremljali prav vse nastope naših olimpijcev in jim za dosežene uspehe čestitamo!

 

Deli svoje trenutke vztrajnosti!

Na Facebook ali Instagram objavi svoje #vztrajam trenutke.
Top #vztrajam objave nagradimo!

Pridruži se nam: Facebook  Instagram