O SKB banki

 

ZAPOSLITEV

Cenimo dobre kadre

Zavedamo se, da smo dobri le toliko, kolikor so dobri tisti, ki z nami soustvarjajo zgodbo o SKB. Če delite naše vrednote, ste vedno dobrodošli!

Prosta delovna mesta

OSEBNI BANČNIK I (m/ž) kot koordinator za segment premožnih strank v sektorju Pospeševanje prodaje

23. 09. 2021

SKB banka je del madžarske skupine OTP, ki nam kot strateška lastnica z dolgoročno vizijo razvoja omogoča uspešno spopadanje z novimi izzivi in priložnostmi na trgu. Pridružite se nam in sodelujte pri razvoju banke prihodnosti!

Prosta delovna mesta

INFORMATOR (m/ž) - Poslovalnica Center v Ljubljani

23. 09. 2021

Delo obsega izvajanje blagajniškega dela in posredovanje temeljnih informacij o produktih in storitvah.

Prosta delovna mesta

POSPEŠEVALEC PRODAJE (m/ž) v sektorju Pospeševalec prodaje

21. 09. 2021

V okviru del in nalog bo analiziral uspešnost prodaje v poslovni mreži, razvijal in uvajal nove prodajne prijeme in delovne procese v prodaji ter nudil strokovno pomoč vodjem poslovalnic / prodajnemu osebju.

Prosta delovna mesta

RAČUNOVODJA (m/ž) za področje konsolidacije

17. 09. 2021

V našo ekipo vabimo sodelavca/ko za področje konsolidacije. 

Prosta delovna mesta

RAČUNOVODJA (m/ž)

17. 09. 2021

Novi sodelavec/ka bo skrbel/a za oblikovanje računovodskih politik za banko in odvisne družbe, spremljanje in implementacijo računovodskih standardov ter bančne regulative.

Prosta delovna mesta

SVETOVALEC V KONTAKTNEM CENTRU (m/ž) - Podpora strankam

14. 09. 2021

Iščemo novega sodelavca/ko, za aktivno trženje bančnih produktov po telefonu z namenom povečanja prodajnih uspehov banke ter za splošno podporo strankam (za fizične in pravne osebe).

Prosta delovna mesta

ANALITIK (m/ž) - Tveganja bančništva na drobno

14. 09. 2021

Za uspešno nadaljnje delo, iščemo sodelavca/ko za zbiranje in analiziranje podatkov o različnih vidikih delovanja trgov, strank in bank (uspešnost, ekonomičnost, donos, tveganje, potrošniško obnašanje…) in izdelavo predlogov za odločanje.

Prosta delovna mesta

PROJEKTNI MANAGER 4x (m/ž) - Projekti, procesi in organizacija

03. 09. 2021

Projektni managerji so zadolženi za izvedbo večjih in kompleksnih nalog, ki jih v banki organiziramo v obliki projektov. Projektni vodje delujejo v okviru specializiranega sektorja Projekti, procesi in organizacija. Pri svojem delu sodelujejo s sodelavci z vseh področji banke, kar predstavlja izredno priložnost za njihovo strokovno uveljavitev in gradnjo osebne kariere.