O SKB banki

Prihodnost ste vi.

ZAPOSLITEV

Cenimo dobre kadre

Zavedamo se, da smo dobri le toliko, kolikor so dobri tisti, ki z nami soustvarjajo zgodbo o SKB. Če delite naše vrednote, ste vedno dobrodošli!

Prosta delovna mesta

PROJEKTNI MANAGER (2x) v sektorju Projektna pisarna

24. 02. 2020

Prosta delovna mesta

SVETOVALEC V KONTAKTNEM CENTRU (m/ž) - Podpora strankam

24. 02. 2020

Kandidat se bo po ustreznem usposabljanju vključil v skupino za svetovanje in podporo strankam ter trženje bančnih produktov po telefonu in drugih elektronskih poteh.

Prosta delovna mesta

INFORMATOR (m/ž) v Poslovalnici Cerknica

11. 02. 2020

Iščemo novega sodelavca/ko, ki bo zadolžen za izvajanje blagajniških del in posredovanje temeljnih informacij o produktih in storitvah strankam.

Prosta delovna mesta

VIŠJI REFERENT SPREMLJAVE (m/ž)

11. 02. 2020

Iščemo 8 novih sodelavcev, ki bodo glede na področje dela zadolženi za pravilno in pravočasno izvedbo zahtevnejši opravil, potrebnih za realizacijo in spremljavo prodanih bančnih produktov in storitev oziroma spremljanje in nadzor transakcij plačilnega prometa in nekaterih drugih transakcij SWIFT-a.

Prosta delovna mesta

SKRBNIK PODJETIJ (m/ž) - Kritje ključnih strank

11. 02. 2020

Naloge novega sodelavca bodo proaktivna prodaja bančnih produktov in storitev podjetjem v segmentu velikih in mednarodnih podjetij, pridobivanje novih strank, poglabljanje sodelovanja z obstoječimi strankami ter vzpostavljanje dolgoročnih poslovnih odnosov s strankami.

Prosta delovna mesta

MARKETINŠKI SPECIALIST (m/ž) v sektorju Marketing - Ponudba strankam

10. 02. 2020

Na podlagi tržnih potreb in skladno s strategijo banke in skupine OTP oblikuje in izvaja razvojno strategijo za področje kreditnih in naložbenih produktov poslovanja banke za vse segmente strank. Spremlja tržne trende ter življenjski ciklus teh in jih prilagaja, da bi povečal učinkovitost.