O SKB banki

 

Preverite informacije o združevanju SKB banke in Nove KBM.

NAGRADE

Priznanja, da svoje delo opravljamo z odliko

 

Veseli smo vsake potrditve, da svoje delo opravljamo odlično. Toliko bolj, če gre za priznanja, ki so v mednarodnih finančnih in bančnih krogih visoko cenjena.

SKB banka je že vrsto let nosilka naziva »Banka leta v Sloveniji«. Priznanja revije The Banker pomeni, da nas strokovna javnost vedno znova prepoznava kot najboljše.

 

SKB banka že dvanajstič z nazivom »Banka leta v Sloveniji«

Strokovna revija The Banker je že dvanajstič prepoznala SKB banko kot najboljšo banko v Sloveniji in tudi letos banki podelila naziv »Banka leta 2023 v Sloveniji«.

Več o projektu

Arhiv novic

Nagrade, Poslovne finance, Osebne finance

SKB banka že enajstič z nazivom »Banka leta v Sloveniji«

02. 12. 2022

Strokovna revija The Banker je že enajstič prepoznala SKB banko kot najboljšo banko v Sloveniji in tudi letos banki podelila naziv »Banka leta 2022 v Sloveniji«.

Nagrade, Poslovne finance, Osebne finance

SKB banka že desetič z nazivom »Banka leta v Sloveniji«

02. 12. 2021

Strokovna revija The Banker je jubilejno, že desetič, prepoznala SKB banko kot najboljšo banko v Sloveniji in tudi letos banki podelila naziv »Banka leta 2021 v Sloveniji«.

Nagrade

Banka SKB ponovno osvojila priznanje Banka leta 2018 v Sloveniji!

30. 11. 2018

Banka SKB je že sedmič osvojila priznanje Banka leta 2018 v Sloveniji, ki jo podeljuje mednarodna strokovna revija The Banker.

Nagrade

Banka leta 2017 v Sloveniji

29. 08. 2018

SKB banki je že šestič uspelo osvojiti priznanje, ki ga podeljuje mednarodna strokovna revija The Banker.

SKB banka je že petkrat zapored prejela naziv Superbrands Slovenija. Priznanje super znamke pomeni potrditev, da trg prepoznava našo kakovost in nam zaupa.

Postopek izbire je zelo skrben in vključuje potrošnike ter člane strokovnega sveta. Blagovna znamka z oznako Superbrands je znamka, ki jo potrošnik pozna, ji zaupa, jo prepoznava kot edinstveno in se z njo lahko identificira.

 

Blagovna znamka SKB že peto leto prejemnica naziva Superbrands Slovenija

Blagovna znamka SKB je tudi v letu 2024, že peto leto zapored, prejemnica naziva Superbrands 2024 v Sloveniji!

Več o projektu

Arhiv novic

Amundi Funds skladi redno prejemajo priznanja revije Moje finance za kakovost upravljanja.

Število nagrad, ki so jih prejeli naši skladi, priča o kakovostnem upravljanju skladov ter dokazuje, da v SKB banki strankam ponujamo odlične finančne rešitve, ki so prepoznane in nagrajene tudi s strani strokovne javnosti.

 

Krovni skladi Amundi Funds prejeli priznanje Naj vzajemni sklad 2023

Podskladi v okviru krovnih skladov Amundi Funds, ki jih svojim strankam ponujamo v SKB banki, so prejeli kar štiri priznanja revije Moje finance za kakovost upravljanja.

Več o projektu

Arhiv novic

Nagrade, Osebne finance, Naložbe

Krovni skladi Amundi Funds in CPR Invest prejeli priznanje Naj vzajemni sklad 2022

20. 04. 2022

Podskladi v okviru krovnih skladov Amundi Funds in CPR Invest, ki jih svojim strankam ponujamo v SKB banki, so prejeli kar štiri priznanja revije Moje finance za kakovost upravljanja.

Nagrade, Osebne finance, Naložbe

Amundi Funds skladi prejeli priznanje Naj vzajemni sklad 2021

03. 06. 2021

Amundi Funds skladi, ki jih svojim strankam ponuja SKB banka, so prejeli priznanja revije Moje finance za kakovost upravljanja - tokrat so se v treh kategorijah uvrstili na prva mesta med skladi, ki so na voljo na slovenskem trgu.

Nagrade

Amundi skladi prejeli priznanje revije Moje finance za kakovost upravljanja

15. 03. 2017

Revija Moje finance je že sedmo leto zapored ocenila upravljavce skladov in sklade, ki so najbolje plemenitili denar vlagateljev v zadnjih treh oziroma petih letih. Podelitev nagrad najuspešnejšim vzajemnim skladom je potekala 14. marca 2017.

SKB banka je po oceni strokovne revije Global Finance, večkratna prejemnica prestižnega priznanja »Najboljša banka v Sloveniji« v kategoriji srednje in vzhodno evropske regije.

Tovrstna priznanja so posebej pomemben pokazatelj uspešnosti, visoke ocene, ki jih najboljša banka prejme, pa so pomemben in dragocen dokaz preudarnega sprejemanja pravih odločitev in uspešnega poslovanja. Uredniki Global Finance izberejo zmagovalce skupaj z uveljavljenimi analitiki in strokovnjaki.

Revija Global finance je že od leta 1987 brana v 188 državah sveta, bralci pa so visoko kvalificirani bančni strokovnjaki in drugi, odgovorni za investicijske in strateške odločitve v mednarodnih podjetjih in finančnih institucijah.

 

Revija Global Finance SKB banko nagradila s priznanjem »Najboljša banka 2023 v Sloveniji«

SKB banka je po oceni strokovne revije Global Finance, tudi v letošnjem letu prejemnica prestižnega priznanja »Najboljša banka 2023 v Sloveniji« v kategoriji srednje in vzhodno evropske regije.

Več o projektu

Arhiv novic

Nagrade

SKB banka prejemnica priznanja »Najboljša banka 2022 v Sloveniji«

29. 03. 2022

SKB banka je po oceni strokovne revije Global Finance, tudi v letošnjem letu prejemnica prestižnega priznanja »Najboljša banka 2022 v Sloveniji« v kategoriji srednje in vzhodno evropske regije.

Nagrade, Poslovne finance, Osebne finance

OTP banka izbrana za najboljšega ponudnika deviznega poslovanja na madžarskem trgu

16. 12. 2021

Revija Global Finance je razglasila najboljše ponudnike na področju deviznega poslovanja na svetu in v ponos nam je, da smo tudi članice Skupine OTP prejele to prestižno mednarodno nagrado.

 

Nagrade, Osebne finance

SKB banka je najboljša banka v letu 2019 po oceni revije Global Finance

13. 03. 2019

Nagrade

SKB je najboljša banka v Sloveniji 2017 po izboru Global Finance

29. 08. 2018

Revija Global Finance je znova podelila priznanja najboljšim bankam po vsem svetu.

Workplace Active Certification (WAC) je projekt Evropske zveze za šport podjetij (EFCS) in je namenjen evropskim organizacijam, ki aktivno spodbujajo zdravje in dobro počutje na delovnem mestu s telesno dejavnostjo.