Izzivi

 

 

ZAKAJ SI POSTAVLJATI
IZZIVE?


Da posameznik nekaj stori, za to potrebuje motivacijo, kar pomeni, da ga neka sila (pa naj bo to zunanja ali notranja, pozitivna ali negativna) pripravi do akcije. In taka sila je lahko nek izziv, ki bo poskrbel za osebno rast in pozitiven življenjski slog.

Osebne finance

#VZTRAJAM IZZIV: Športno povezani!

23. 09. 2022

Danes, 23. septembra, obeležujemo Slovenski dan športa, prav tako pa je to tudi dan, ko se prične Evropski teden športa. Za vas smo zato pripravili nov #Vztrajam izziv: Športno povezani!

#VZTRAJAM IZZIV: 1 korak za 1 čebelico!

15. 05. 2022

Slovenci smo čebelarski narod, zavedanje o pomenu čebel in skrbi zanje pa je v Sloveniji na visoki ravni. Ker je mesec maj čas bujnega razvoja čebel, 20. maja pa praznujemo tudi svetovni dan čebel, smo za vas pripravili prav poseben, športno – čebelji #Vztrajam izziv: 1 korak za 1 čebelico!

Sodelujte v projektu Slovenska bakla!

20. 04. 2021

Olimpijski komite Slovenije letos ponovno organizira projekt Slovenska bakla, s katerim želi širiti vrednote olimpizma,  prebujati jekleno voljo in navdihovati naše športnike.

40 dnevni #VZTRAJAM izziv: post navad

17. 02. 2021

V SKB banki verjamemo, da je zdrav življenjski slog ena izmed pomembnejših odločitev vsakega posameznika, zato vas želimo pri tem spodbujati in motivirati z novim 40 dnevnim #VZTRAJAM izzivom.

Deli svoje trenutke vztrajnosti!

Na Facebook ali Instagram objavi svoje #vztrajam trenutke.
Top #vztrajam objave nagradimo!

Pridruži se nam: Facebook  Instagram