Izzivi

Izziv Osvoji svoj vrh poteka od 24. 9. do 21. 10!

Želim sodelovati

 

 

ZAKAJ SI POSTAVLJATI
IZZIVE?


Da posameznik nekaj stori, za to potrebuje motivacijo, kar pomeni, da ga neka sila (pa naj bo to zunanja ali notranja, pozitivna ali negativna) pripravi do akcije. In taka sila je lahko nek izziv, ki bo poskrbel za osebno rast in pozitiven življenjski slog.

Osebne finance

#VZTRAJAM IZZIV: Osvoji svoj vrh!

24. 09. 2021

Začela se je iniciativa evropski teden športa, ki spodbuja šport in telesno dejavnost v Evropi. Ker v SKB banki podpiramo aktivno in zdravo življenje, smo za vas pripravili 4-tedenski #VZTRAJAM izziv, ki bo tudi tiste, ki ne najdete vedno časa in motivacije za vadbo, vzpodbudil h gibanju!

40 dnevni #VZTRAJAM izziv: post navad

17. 02. 2021

V SKB banki verjamemo, da je zdrav življenjski slog ena izmed pomembnejših odločitev vsakega posameznika, zato vas želimo pri tem spodbujati in motivirati z novim 40 dnevnim #VZTRAJAM izzivom.

#VZTRAJAM IZZIV: 21 dni, da navada zaživi. 10.000 korakov, da fit postaneš ti!

09. 11. 2020

V SKB banki verjamemo, da je skrb za zdravo telo ena izmed pomembnejših odločitev vsakega posameznika. Ker vedno podpiramo prave odločitve, smo pripravili jesenski #VZTRAJAM izziv, ki bo tudi tiste, ki ne najdete vedno časa in motivacije za vadbo, vzpodbudil h gibanju.

Deli svoje trenutke vztrajnosti!

Na Facebook ali Instagram objavi svoje #vztrajam trenutke.
Top #vztrajam objave nagradimo!

Pridruži se nam: Facebook  Instagram