Mesečno vodenje

0 EUR/mesec* 14,20 EUR/mesec

za vse, kar vam ponuja MOJ L paket.*Akcijska ponudba velja za nove in obstoječe stranke.

Prekoračitev stanja

do 3.500 EUR

z brezplačno odobritvijo.

Ugodnosti in popusti

Visa Platinum

kreditna kartica z brezplačno članarino.

Katere produkte vključuje paket?

V MOJ L paket so vključeni produkti in storitve za lažje opravljanje vsakodnevnega bančništva.

MOJ@SKB in SKB NET

V MOJ L paket je vključena pristopnina in mesečna uporaba SKB NET spletne banke in MOJ@SKB mobilne banke.

Neomejene plačilne transakcije

V MOJ L paket so vključene neomejene brezplačne plačilne transakcije izvedene preko SKB NET spletne banke in MOJ@SKB mobilne banke v vrednosti do 50.000 EUR na posamezno transakcijo, trajnih nalogov in direktnih bremenitev.

Flik takojšnja plačila

Neomejene brezplačne plačilne transakcije opravljene s Flikom.

Brezplačni dvigi na bankomatih drugih bank

V MOJ L paket so vključeni neomejeni dvigi na vseh bankomatih z Visa Platinum debetno kartico znotraj EUR območja. Izvzeti so morebitni stroški tuje banke, ki jih lahko zaračuna banka lastnica bankomata.

Račun z Visa Platinum debetno kartico

V MOJ L Paket je vključeno odpiranje in mesečno vodenje osebnega računa ter izdaja in obnova Visa Platinum debetne kartice za imetnika paketa.

Do 3.500 EUR prekoračitve stanja

Brezplačna odobritev prekoračitve stanja na osebnem računu do 3.500 EUR. Višina prekoračitve je določena na podlagi kreditne sposobnosti stranke, skladno s poslovno politiko banke.

Zavarovanje kartic plus

Zavarovanje za primer zlorabe izgubljenih ali ukradenih plačilnih in kreditnih kartic SKB. Vključeno je tudi zavarovanje osebnih predmetov in kritje dodatnih stroškov.

BREZPLAČNI DVIGI NA BANKOMATIH

Brezplačni dvigi z Visa Platinum debetno kartico na SKB in NKBM bankomatih ter OTP bankomatih tujih sodelujočih bank.

Varnostni SMS

V MOJ L paket je vključen Varnostni SMS za transakcije na Visa Platinum debetni kartici in Visa Platinum kreditni kartici za imetnika paketa.

Dodatna ponudba

Poleg produktov in storitev, ki so že vključeni v vaš izbrani paket, lahko še sami dodatno poskrbite za dodatno varnost in lažji nadzor nad vašimi vsakodnevnimi financami.

Info SMS

Več
Info SMS je opomnik, ki vam pošilja obvestila o finančnih spremembah na vaših izbranih računih, od stanja in prilivov do zapadlosti depozita in prekoračitve ali zaključka varčevanja.

Višja prekoračitev sredstev na računu

Več
Včasih se nepričakovano pojavi potreba po dodatnih finančnih sredstvih. Z možnostjo dodatne prekoračitve na osebnem računu vam omogočamo, da na preprost in ugoden način hitro pridete do denarja.

Luksuzna letališka doživetja

Več
Z Visa Platinum kreditno kartico do ugodnejšega vstopa v letališke salone po vsem svetu.

 

 

POSEBNA PONUDBA

MOJ L paket 3 mesece brezplačno*

Vse kar potrebujete, da imate banko vedno pri roki.
Do 30. 6. 2024 izkoristite posebno akcijsko ponudbo in ob izbiri MOJ L paketa prihranite!

NAROČITE SE NA SESTANEK

Posebna ponudba za sklenitev paketa velja do 30. 6. 2024. Do ugodnosti so upravičene nove stranke in obstoječe stranke, ki še nimajo paketa oz. se odločijo za nadgradnjo obstoječega.

Flik takojšnja brezplačna nakazila

S Flikom plačujte kadarkoli, kjerkoli:

 • Enostavno - potrebujete le mobilno številko
  ali e-naslov prejemnika.
 • Hitro - denar bo na računu v nekaj sekundah.
  Tudi izven delovnega časa banke.
 • Varno - enako varno kot plačevanje prek
  mobilne ali spletne banke.

Preberite več

Primerjalnik paketov

Dodajte pakete, ki jih želite primerjati med seboj. Primerjalnik omogoča hiter pregled nad ključnimi lastnostmi.

MOJ L PAKET

MOJ L PAKET

Dodaj
Dodaj

Če želite odpreti račun ...

Potrebujete veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) ter davčno številko.

Če želite zamenjati banko ...

Izpolnite vlogo za menjavo banke, vse ostalo namesto vas uredimo mi.

Izberite pravi paket zase in prihranite!

Preverite, kateri paket vsakodnevnega bančništva ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Moj paket

Dobro je vedeti,
komu zaupate finance

SKB banka

 • Se v slovenskem bančnem prostoru odlikuje kot varna, trdna in zanesljiva banka.
 • Je del skupine OTP, ene največjih in najstabilnejših bank na področju srednje in vzhodne Evrope.
 • Zaupa nam več kot 200.000 strank.

Kaj o nas pravijo naše stranke?

Monika K.
Monika K.

Kot stranka SKB banke sem zelo zadovoljna tako z odzivom zaposlenih kot s storitvami, posebno z mobilnimi, ki jih mladi najraje uporabljamo.

Monika K.
Simona
Simona

Ker sem veliko časa na poti, mi MOJ@SKB mobilna aplikacija omogoča hitro in učinkovito upravljanje z mojimi financami ter pregled nad sredstvi kar iz mobilnega telefona. Kadar pa se že oglasim v poslovalnicah, pa me vedno sprejmejo brez čakanja in s prijaznim nasmeškom.

Simona
Tajda, Radovljica
Tajda, Radovljica

Z banko SKB sem bila vedno zadovoljna. Dobila sem vedno ažurne odgovore in rešitve. Všeč mi je mobilna banka in pa sms obvestilo. Zaenkrat še nisem imela nobenih težav.

Tajda, Radovljica
Marija, upokojenka
Marija, upokojenka

Sem dolgoletna stranka SKB banke. Pred kratkim sem menjala Ipad in ponovno je bilo treba nastaviti e-banko. Sama nisem vedela kako in kaj sem poklicala v poslovalnico Center. Ob obisku mi je osebna bančnica ga.Sanja prijazno in hitro uredila vse potrebno. Zdaj imam svojo banko spet doma. Z SKB banko sem zelo zadovoljna. Srečno in uspešno še naprej.

Marija, upokojenka
Tina J.
Tina J.

SKB banka je banka, ki gre v korak s časom. Uporabnikom omogoča spletno in mobilno bančništvo, kar nam olajša poslovanje, urejanje osebnega računa in enostavno, hitro plačevanje položnic. Zaposleni na bančnih enotah so prijazni, ustrežljivi in pripravljeni rešiti vsako zagato.

Tina J., Tržič
Ivona K.
Ivona K.

Že od leta 2003 sem zadovoljna stranka. Najbolj mi je všeč oseben pristop in odzivnost - moja osebna bančnica v trenutku najde ugodno rešitev za vsak moj finančni izziv. Rada bi izpostavila tudi mobilno banko, brez katere si v teh časih ne znam več predstavljati vsakdanjika.

Ivona K., Kamnik

Pogosta vprašanja

V vsakem izmed paketnih osebnih računov je vključena možnost prekoračitve stanja na osebnem računu. Maksimalna višina brezplačne prekoračitve je odvisna od izbranega paketa. Lahko zaprosite za višjo prekoračitev od tiste v paketu, v tem primeru plačate mesečne stroške vodenja prekoračitve.Tudi uporabniki osebnega računa lahko v banki zaprosite za odobritev prekoračitve (limita).

Prekoračitev lahko sklenete v katerikoli SKB poslovalnici. Banka višino prekoračitve odobri skladno s poslovno politiko banke.

Stranke, ki ne želite paketne ponudbe, lahko še vedno same izbirate produkte in storitve iz celotne SKB ponudbe. Odločite se lahko za Osebni račun, ki je brezplačen, vsako dodatno storitev oz produkt pa plačujete posamično, skladno s SKB cenikom za prebivalstvo. 

Vse naše stranke lahko še naprej uporabljate osebne račune in produkte, ki jih imate.

Priporočamo vam, da preverite nove pakete in tako optimizirate svoje stroške ali pa v okviru obstoječih stroškov pridobite dodatne produkte, ki vam lahko povečajo udobnost poslovanja, npr. nudijo večjo varnost z Varnostnim SMS, svobodo plačevanja s kreditno kartico, ki jo lahko poravnavate z odloženim ali obročnim plačilom ter druge prednosti. Prehod v paket je brezplačen, prav tako lahko obdržite obstoječo višino Prekoračitve stanja na osebnem računu.

Preverite kateri paket vam najbolj ustreza. 

Za vodenje paketnega osebnega računa plačujete mesečni strošek vodenja, ki zajema vse storitve vključene v posamezni paket, kar poenostavi vaš pregled nad mesečnimi bančnimi stroški. Storitve vključene v paket lahko poljubno aktivirate, ko jih potrebujete, vendar je cena paketa fiksna.

Z odprtjem paketnega osebnega računa nimate nobenih stroškov, prav tako ni stroškov v primeru spremembe paketa. V kolikor želite k paketu dodati še dodatne produkte, ki niso del paketa, se le ti obračunajo skladno s SKB cenikom za prebivalstvo.

Celotni cenik za poslovanje s SKB si lahko ogledate v ceniku SKB za prebivalstvo.

Z dnevnimi finančnimi storitvami lahko enostavno upravljate svoje dnevne finance.

Za sklenitev paketa se naročite na sestanek v eni izmed SKB poslovalnic, kjer vam bo bančnik predstavil pakete in odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Paketi so namenjeni strankam, ki uporabljajo komplet bančnih storitev za vsakodnevno upravljanje svojih financ. Paketni osebni računi so ugodnejši od posamičnega plačevanja storitev vključenih v paket, saj lahko tako prihranite tudi do več kot 100 EUR letno.

Paket je na voljo novim in obstoječim domačim fizičnim osebam, ki na osebni račun prejemajo redne prilive.

SKB paketi vključujejo najpomembnejše bančne storitve po enotni fiksni ceni. Vsi paketi vključujejo osebni račun in digitalno bančništvo, ki vam omogoča poslovanje na dlani in urejanje financ kjerkoli se nahajate ter komplet brezplačnih plačilnih transakcij.

Na voljo so trije različni paketi za odrasle, med katerimi izberite tistega, ki najbolj odgovarja vašemu življenjskemu stilu in vašim vsakdanjim finančnim potrebam. Preverite, kateri paket je najprimernejši za vas.

Ker se zavedamo, da se potrebe skozi življenje spreminjajo, lahko paket kadarkoli, brezplačno spremenite v kateregakoli izmed paketov v ponudbi.

Prikaži vse

Vas morda zanima tudi