Kartice, Osebne finance

Za stranke SKB banke in Nove KBM brezplačni dvigi gotovine na več kot 4.700 OTP bankomatih v kar desetih državah

29. 01. 2024

Odslej lahko stranke SKB banke in Nove KBM, obe članici Skupine OTP, z osebno debetno kartico Visa popolnoma brezplačno dvigujete gotovino na bankomatih članic Skupine OTP, in sicer na Madžarskem, Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Albaniji, Romuniji, Bolgariji, Ukrajini ter Moldaviji.

Za stranke SKB banke in Nove KBM brezplačni dvigi gotovine na več kot 4.700 OTP bankomatih v kar desetih državah

Potem ko je Nova KBM februarja lani postala članica Skupine OTP, se je začel postopek združevanja Nove KBM in SKB banke. Cilj njunega povezovanja je oblikovanje vodilne finančne institucije, ki vam bo zagotavljala visokokakovostne bančne storitve in produkte s še večjo dodano vrednostjo.

Že od marca 2023 lahko stranke SKB banke z osebno debetno in poslovno debetno kartico Visa brezplačno dvigujete gotovino in preverjate stanje na računih na okoli 450 bankomatih obeh bank v Sloveniji. Od 1. julija 2023 lahko z osebno debetno kartico Visa popolnoma brezplačno dvigujete gotovino tudi na več kot 430 bankomatih OTP banke na Hrvaškem.

Odslej je to mogoče še na bankomatih večine bank, ki so članice Skupine OTP. Več o posameznih bankah, članicah Skupine OTP, je na voljo na povezavi OTP Group - Home 


Nazaj