O SKB banki

 

POSLANSTVO IN VIZIJA

Podpiramo prave odločitve.

Začenjamo novo poglavje, ki ga zaznamujeta novo lastništvo banke in nova podoba blagovne znamke, za katero še vedno stojimo bančniki, ki svojim strankam nudimo enako mero strokovnosti, prijaznosti in udobja.

Poslujemo skladno z našimi vrednotami; skupinski duh, odgovornost, inovativnost in predanost. Želimo, da bi se pri nas odlično počutili. Naredili bomo vse, da bomo vzpostavili pristen in iskren odnos ter ustvarili dolgoročno zaupanje in sodelovanje.

Naš cilj je, da z vami razvijamo trajen odnos, ki temelji na medsebojnem zaupanju in iskanju najboljših rešitev. Vedno bomo poiskali najboljšo rešitev za vas, saj je to osnova za spodbudno poslovno okolje in zdrave dolgoročne poslovne odnose. Še naprej bomo razvijali inovativne rešitve in prilagojene produkte za učinkovito in varno finančno poslovanje.

Zanesljivost in odgovornost

Zavezani smo visokim standardom kakovosti. Nenehno izboljšujemo svoje delo, se izobražujemo in nadgrajujemo svoje znanje, da vedno zagotavljamo bančne storitve na najvišji ravni.

Učinkovitost in odzivnost

Preudarno vam predlagamo najustreznejše finančne rešitve v pravem trenutku. Z zagotavljanjem različnih bančnih poti si prizadevamo prihraniti vaš čas in vam omogočiti preprost dostop do denarja, storitev ter informacij o ponudbi.

Zaupanje

Skrbimo, da so vaši prihranki in osebni podatki pri nas varni. Držimo se dogovorov in jasno komuniciramo. Z iskrenim zanimanjem prisluhnemo vašemu mnenju in željam ter si prizadevamo oboje upoštevati pri delovanju.

Oseben pristop

Vi ste v središču naše pozornosti, zato vam je na voljo osebni bančnik, ki pozna vaše potrebe in vam zna najbolje svetovati. S prijaznim in strokovnim odnosom do strank se trudimo, da se pri nas vedno počutite dobrodošli.

 

 

 

 

 

 

Svoje ideje, komentarje ali predloge za izboljšanje našega dela nam sporočite prek svojega osebnega bančnika ali spletnega obrazca, lahko pa nas tudi pokličete na (01) 471 55 55.

 

Naziv: SKB banka d.d. Ljubljana
Naslov: Ajdovščina 4, 1000 Ljubljana
Kontaktni center: (01) 471 55 55
Faks: (01) 231 45 49
E-naslov: info@skb.si
Transakcijski račun SKB d.d.: 03721-0001000102
Identifikacijska številka za DDV: SI40502368
Matična številka SKB d.d.: 5026237
SWIFT (BIC koda): SKBASI2X
IBAN: SI56 0372 1000 1000 102
Sodišče, pri katerem je družba SKB d.d. vpisana:

Okrožno sodišče v Ljubljani

Številka registrskega vpisa: 10148300
Znesek osnovnega kapitala: 52.784.176,26 EUR