#VZTRAJAM IZZIV: 21 dni, da navada zaživi. 10.000 korakov, da fit postaneš ti!

09. 11. 2020

V SKB banki verjamemo, da je skrb za zdravo telo ena izmed pomembnejših odločitev vsakega posameznika. Ker vedno podpiramo prave odločitve, smo pripravili jesenski #VZTRAJAM izziv, ki bo tudi tiste, ki ne najdete vedno časa in motivacije za vadbo, vzpodbudil h gibanju.

#VZTRAJAM IZZIV: 21 dni, da navada zaživi. 10.000 korakov, da fit postaneš ti!

V sodelovanju s tekaško ekipo Priprave vas vabimo, da med 9. in 29. novembrom 2020, v času trajanja 21-dnevnega športnega izziva, vsak dan opravite vsaj 10.000 korakov.

Nudimo vam pravo mero spodbude in izjemno motivacijo v obliki tedensko podeljenih nagrad – vsak teden podarimo 1x Garmin uro ter 5x športne promocijske #vztrajam pakete.

Za osvojitev katerekoli izmed nagrad je dovolj že, da  7 zaporednih dni naredite 10.000 korakov. Znanstveniki pravijo, da potrebujemo 21 dni, da navada zaživi, zato vas vabimo, da z nami korakate vseh 21 dni izziva. Z redno telesno aktivnostjo boste poskrbeli za svoje zdravje, hkrati pa boste lahko tudi vsak teden sodelovali v nagradnem žrebanju in si tako povečali možnosti, da zadenete eno izmed nagrad.  

Sodelujte v izzivu in poskrbite za svoje zdravje! 


Nazaj