Sodelujte v projektu Slovenska bakla!

20. 04. 2021

Olimpijski komite Slovenije letos ponovno organizira projekt Slovenska bakla, s katerim želi širiti vrednote olimpizma,  prebujati jekleno voljo in navdihovati naše športnike.

Sodelujte v projektu Slovenska bakla!

Slovenska bakla je simbol povezovanja. Z njenim popotovanjem po Sloveniji v spremstvu njene ambasadorke Urške Žolnir Jugovar bo s prebujeno jekleno voljo in opolnomočena s pozitivno energijo vseh nosilcev bakle in njenih navijačev navdihovala Olimpijsko reprezentanco Slovenije Tokio 2020.

Letošnje Olimpijske igre bodo prvič potekale brez tujih gledalcev, kar pomeni, da bodo naši športniki prikrajšani za domače navijače. Svojo podporo lahko zato izkažete na malo drugačen način - sodelujte v vseslovenskem projektu Slovenska bakla in z malo sreče lahko postanete SKB ambasador in ponesete Slovensko baklo po svoji občini!

»Šport mi je veliko vzel, a še več dal. Predvsem vztrajnost. Vedno so me učili, da beseda ne morem ne obstaja, to, da se nečesa ne da narediti. Čisto vse se da, je pa res, da si moraš za to prizadevati in tako miselnost tudi ohranjati.« - Urška Žolnir Jugovar, ambasadorka Slovenske bakle in zlata olimpijka. 


Nazaj