#VZTRAJAM IZZIV: Osvoji svoj vrh!

24. 09. 2021

Začela se je iniciativa evropski teden športa, ki spodbuja šport in telesno dejavnost v Evropi. Ker v SKB banki podpiramo aktivno in zdravo življenje, smo za vas pripravili 4-tedenski #VZTRAJAM izziv, ki bo tudi tiste, ki ne najdete vedno časa in motivacije za vadbo, vzpodbudil h gibanju!

#VZTRAJAM IZZIV: Osvoji svoj vrh!

V sodelovanju s tekaško ekipo Priprave vas vabimo, da med 24. septembrom in 21. oktobrom 2021, v času trajanja 4-tedenskega športnega izziva vsak teden osvojite vsaj en vrh!

Nudimo vam pravo mero spodbude in izjemno motivacijo v obliki tedensko podeljenih nagrad – vsak teden podarimo 1x kolesarski dres, 5x športne majice in kar 30x športne nogavičke, po koncu izziva pa podelimo še glavno nagrado: GARMIN URO. 

Za osvojitev katerekoli izmed nagrad je dovolj že, da se odpravite po prelepih slovenskih kolesarskih ali pohodniških poteh in v enem tednu osvojite vsaj en vrh. Z redno telesno aktivnostjo boste poskrbeli za svoje zdravje, hkrati pa boste lahko tudi vsak teden sodelovali v nagradnem žrebanju in si tako povečali možnosti, da zadenete eno izmed nagrad.  


Nazaj