40 dnevni #VZTRAJAM izziv: post navad

17. 02. 2021

V SKB banki verjamemo, da je zdrav življenjski slog ena izmed pomembnejših odločitev vsakega posameznika, zato vas želimo pri tem spodbujati in motivirati z novim 40 dnevnim #VZTRAJAM izzivom.

40 dnevni #VZTRAJAM izziv: post navad

Začenjamo 40 dnevni post in hkrati tudi nov #VZTRAJAM izziv, ki bo potekal do 3. aprila 2021 in bo poskrbel, da boste s spodbudo ustvarili zdrave navade.

Če že dlje časa govorite, da boste prenehali s kajenjem, jedli manj sladkarij ali pa enostavno več telovadili, je sedaj pravi čas za to! Zaobljubite se, da boste prenehali z eno slabo razvado, ali pa v svoj vsakdan vpeljali eno dobro navado in skupaj z nami izboljšajte svoj življenjski slog.

ZAKAJ SODELOVATI?

Raziskovalci iz prestižne ameriške univerze Duke iz zvezne države Severna Karolina so ugotovili, da je kar 40% vseh dnevnih opravkov le posledica naših navad, ne pa naše odločitve. Na podlagi teh izsledkov pridemo do zaključka, da skoraj polovico dneva preživimo »na avtopilotu«. Ključno je torej, da je njegovo delo nam v prid in bistveno, da vzpostavimo dobre navade in spremenimo slabe.

“Nikoli ne boste spremenili svojega življenja, dokler ne spremenite nečesa, kar počnete vsak dan. Skrivnost vašega uspeha se skriva v vaši vsakdanji rutini.” - John C. Maxwell

Ker pa vsi vemo, da so spremembe lažje z malo motivacije, smo za vas pripravili tudi privlačne nagrade.

 


Nazaj