Poslovne finance, Osebne finance

#VZTRAJAM dobrodelna vila

02. 12. 2022

Mesec december je najbolj čaroben mesec v letu, zato smo za vas pripravili prav poseben #Vztrajam projekt. V decembrskem vzdušju želimo prebuditi prave vrednote ter združevati ljudi v duhu ljubezni, srčnosti in dobrodelnosti.

#VZTRAJAM dobrodelna vila

Leto 2022 se počasi izteka in čas je, da se spomnimo na vse lepe trenutke, ki smo jih doživeli, na vse nasmehe in objeme, male ali velike prelomne dogodke ter da čarobnost pričaramo tudi drugim. Vabimo vas, da z dobrimi dejanji polepšate čarobni čas sebi in drugim ter postanete dobrodelna vila!

Kako postanete dobrodelna vila?

Od 1. do 20. decembra se pridružite našemu #Vztrajam projektu in opravite vsaj eno dobro delo - bodisi s SMS sporočilom VILA5 na 1919 prispevajte 5 EUR za Lunino Vilo, Inštitut za zaščito otrok, v dobrodelne namene lahko darujete tudi del dohodnine, prečistite omaro in donirate lepo ohranjena topla oblačila ali pa se pridružite kateri drugi dobrodelni iniciativi... pod dobro delo se šteje že tudi samo nasmeh ali objem in še marsikaj drugega!

Pomembno je le, da opravite dobro delo in oddate spletni obrazec.

Kaj bomo naredili v SKB banki?

Ker nam je mar za prihodnost naših otrok, bo SKB banka za vsako opravljeno dobro delo donirala 5 EUR Lunini Vili, Inštitutu za zaščito otrok.

Pridružite se nam v tem super prazničnem projektu tudi vi – ker vam je mar za prihodnost naših otrok!

ŽELIM SODELOVATI


Nazaj