#VZTRAJAM IZZIV: 1 korak za 1 čebelico!

15. 05. 2022

Slovenci smo čebelarski narod, zavedanje o pomenu čebel in skrbi zanje pa je v Sloveniji na visoki ravni. Ker je mesec maj čas bujnega razvoja čebel, 20. maja pa praznujemo tudi svetovni dan čebel, smo za vas pripravili prav poseben, športno – čebelji #Vztrajam izziv: 1 korak za 1 čebelico!

#VZTRAJAM IZZIV: 1 korak za 1 čebelico!

V zadnjem desetletju smo lahko priča upadanju populaciji čebel, krivdo pa lahko večinoma pripišemo povečani uporabi pesticidov in vedno bolj onesnaženemu okolju. Zato vas vabimo, da sodelujete v pomladnem športno-čebeljem #Vztrajam izzivu!

Za sodelovanje v izzivu je od 15. do 31. maja potrebno opraviti 100.000 korakov.

Zakaj ta številka?

Ker je v enem panju čebelje družine lahko tudi do 100.000 čebelic – poskrbimo za njihov življenjski prostor, hkrati pa naredimo nekaj dobrega tudi za naše zdravje in dobro počutje in za vsako čebelico naredimo 1 korak!

Menite, da je 100.000 korakov preveč za vas?

  • V povprečju morate za sodelovanje vsak dan narediti nekaj več kot 6.500 korakov – toliko korakov lahko na sprehodu naredite že v slabi uri!
  • Ljubitelji teka s številom korakov zagotovo ne boste imeli težav, vsem hribolazcem pa bo v prihodnjih dneh naklonjeno tudi vreme!
  • Če do sedaj niste našli prave volje do gibanja, naj bo to motivacija za nov začetek. Verjamemo, da bo redna hoja in korakanje do konca izziva postala že prava (zdrava) navada!

Za dodatno motivacijo pa poskrbijo tudi super nagrade:

ŽELIM SODELOVATI V IZZIVU


Nazaj