Nagrade, Poslovne finance, Osebne finance, SKB NET, PRO SKB NET

Blagovna znamka SKB že četrto leto prejemnica naziva Superbrands Slovenija

11. 01. 2023

Prejeto priznanje predstavlja pohvalo za dobro opravljeno delo in hkrati odgovornost za preudarno ustvarjanje blagovne znamke tudi v prihodnje.

Blagovna znamka SKB že četrto leto prejemnica naziva Superbrands Slovenija

Blagovna znamka SKB banke je ponovno, letos že četrto leto zapored, prejemnica naziva Superbrands 2023 v Sloveniji. 

Dejstvo, da so nas potrošniki in strokovna javnost prepoznali kot 1 % najbolje prepoznanih blagovnih znamk, med več kot 25.000 registriranimi znamkami v Sloveniji, za nas predstavlja pohvalo za dobro opravljeno delo in hkrati odgovornost za preudarno ustvarjanje blagovne znamke tudi v prihodnje.

V SKB banki postavljamo skrb za okolje, v katerega smo aktivno vključeni, in uporabniško izkušnjo naših strank na prvo mesto. Blagovno znamko gradimo na temeljnih vrednotah: stabilnosti, povezanosti, strokovnosti, trajnosti in razvojnosti. Tako nam stranke zaupajo svoje poslovanje in skupaj z nami sprejemajo prave odločitve – tudi tiste najpomembnejše, ko si ustvarjajo dom, načrtujejo večje investicije ali zanesljivo varčevanje.

SKB banka svojo strategijo usmerja v trajnost ter sprejemanje okolju prijaznih (pravih) odločitev. Še naprej se bomo trudili, da bo naša znamka pozitivno vplivala na okolico ter predstavljala super znamko, ki izstopa in je vredna zaupanja.


Nazaj