Nagrade, Osebne finance, Naložbe

Krovni skladi Amundi Funds prejeli priznanje Naj vzajemni sklad 2023

10. 05. 2024

Podskladi v okviru krovnih skladov Amundi Funds, ki jih svojim strankam ponujamo v SKB banki, so prejeli kar štiri priznanja revije Moje finance za kakovost upravljanja.

Krovni skladi Amundi Funds prejeli priznanje Naj vzajemni sklad 2023

Revija Moje finance je že trinajsto leto zapored ocenila vzajemne sklade in njihove upravljavce, ki so najbolje plemenitili denar vlagateljev. 

Med podskladi, ki jih trži SKB banka, so nagrado Naj vzajemni sklad prejeli:

  • Amundi Funds Cash EUR – A2 EUR (C) - (Denarni – evro 2014 do 2023)
  • Amundi Funds Emerging World Equity – A USD (C) - (Delniški trgi v razvoju 2014 do 2023)
  • Amundi Funds Pioneer Global Equity - A EUR (C) - (Delniški globalni 2021 do 2023)
  • Amundi Funds Euroland Equity - A EUR (C) - (Delniški evropski 2021 do 2023)

Poleg nagrad, ki so bile podeljene najboljšim vzajemnim skladom, so bile izbrane tudi najboljše družbe za upravljanje (DZU). V triletnem obdobju je po številu zvezdic, ki so jih prejeli posamezni vzajemni skladi, tretje mesto osvojila DZU, ki upravlja krovni sklad Moorea Funds ter sedmo mesto DZU, ki upravlja krovni sklad Amundi Funds.

Število nagrad, ki so jih prejeli naši skladi, priča o kakovostnem upravljanju skladov ter dokazuje, da v SKB banki strankam ponujamo odlične finančne rešitve, ki so prepoznane in nagrajene tudi s strani strokovne javnosti.

Želite tudi vi oplemenititi svoje prihranke v nagrajenih skladih? Odločite se za enkratna vplačila v Amundi sklade ali mesečno varčevanje v Moorea skladih brez vstopnih stroškov. Naročite se na posvet in preverite, katere naložbene možnosti so najboljše za vas.
 


Nazaj