Razdelite svoj nakup

Vklopite obročni nakup na svoji Visa kreditni kartici

Naročite se na sestanek

Varno, hitro in diskretno
do obročnega nakupa!

1

Vklopite storitev

Obiščite nas v najbližji SKB poslovalnici, da vam vklopimo storitev na vaši Visa kreditni kartici.

2

Opravite nakup

Na prodajnem mestu v Sloveniji, tujini ali prek spleta opravite nakup s svojo SKB kreditno kartico. Ob nakupu nad 50 EUR prejmete SMS sporočilo z informacijami nakupa (datum, ura, kartica ***XXXX, znesek v EUR, naziv trgovca, navodilo za vaš odgovor s primerom).

3

Odločite se za število obrokov

Po prejetem SMS sporočilu imate 1 uro časa, da se odločite, ali želite nakup plačati na do 24 obrokov. Minimalni znesek obroka znaša 25 EUR - plačate samo strošek posameznega obroka v višini 1,50 EUR. Obročni nakup velja do višine razpoložljivega limita na kartici.Pozneje si lahko tudi premislite in poravnate celoten nakup. Porabo preprosto spremljate prek SKB NET
spletne banke ali MOJ@SKB mobilne banke. Če na prejeti SMS ne odgovorite, se plačilo nakupa
v celoti izvede na dogovorjeni datum v mesecu (8., 18., 28.).

Vklopite storitev
obročnih nakupov

Obiščite nas v najbližji SKB poslovalnici, da vam vklopimo storitev
na vaši Visa kreditni kartici.

SKB banka bo kot upravljavec posredovane podatke obdelovala za namen obravnave vašega zahtevka. Podatki se obdelujejo na podlagi vašega soglasja, ki ga podate s klikom na gumb Pošlji. Podatki se bodo hranili do izteka namena obdelave. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov.

Še nimate kreditne kartice?

Kartica vam poleg obročnih nakupov omogoča odloženo plačilo do 30 dni ali revolving kredit brez stroškov odobritve. Na kartici z odloženim plačilom lahko tudi vklopite storitev obročnih nakupov. Za aktivacijo obročnih nakupov se oglasite v poslovalnici.

 

Pogosta vprašanja

Kakšen je največji znesek za obročni nakup?

Obročni nakup velja do višine razpoložljivega limita na kartici.

Kakšni so stroški obročnega nakupa?

Plačate samo strošek posameznega obroka po veljavnem ceniku.

Kakšen je minimalni znesek posameznega obroka?

Minimalni znesek obroka znaša 25 EUR.

Kartice

Privoščite si več

Ali veste, da imate kredit že pri sebi in to brez obresti? Z enostavnimi obročnimi nakupi, ki jih omogočajo SKB kreditne kartice.

Kartice

Počitnice so čas za uživanje in brezskrbnost – tudi pri plačevanju z bančnimi karticami.

Počitnice so namenjene uživanju brez kakršnih koli skrbi, vseeno pa se, ko nastopi čas dopusta, pogosto sprašujemo, kako najbolje razpolagati z denarjem – teh vprašanj je še več, ko se na dopust odpravljamo v državo s tujo valuto, kot je na primer Hrvaška. S kreditnimi in plačilnimi bančnimi karticami SKB banke boste brez skrbi plačevali varno in enostavno, tako doma, kot tudi na dopustu.

Kartice

Obročni nakupi s SKB kreditnimi karticami

Imetniki SKB kreditnih kartic Visa in Mastercard lahko plačilo svojega nakupa razdelite na več obrokov. Obročni nakup ni odvisen od prodajnega mesta ali POS terminala, ampak se lahko za obročni nakup odločite po vsakem opravljenem nakupu nad 50 EUR, na kateremkoli prodajnem mestu doma in po svetu, tudi pri spletnem nakupu.