Krediti, Kartice

Nepričakovani izdatki ali manjše in večje želje – s pravim financiranjem gre lažje!

18. 09. 2023

VI VESTE KAJ, MI VEMO KAKO!

Da boste lahko rešili zagate ali si uresničili svoje želje, imamo prilagojeno financiranje, ki ustreza prav vam in vašemu načinu poslovanja.

Nepričakovani izdatki ali manjše in večje želje – s pravim financiranjem gre lažje!

Ponujamo vam edinstven potrošniški kredit v Sloveniji, stanovanjski kredit brez stroškov odobritve, kreditne kartice z ugodnostmi in obročnim odplačevanjem ter prekoračitev na računu katere višina je določena z izbranim SKB paketom.

Edinstven potrošniški kredit v Sloveniji, pri katerem z višino kredita pada obrestna mera

Življenje nas nenehno preseneča in pogosto se soočamo z nepredvidljivimi situacijami in nepričakovanimi finančnimi izdatki, ki jih lahko rešimo s SKB edinstvenim potrošniškim kreditom, pri katerem ste z izbiro višjega zneska kredita deležni nižje obrestne mere. Enostavno in hitro vam ga odobrimo s fiksno ali spremenljivo obrestno mero in z upoštevanjem večine vaših prilivov na osebni račun*. Do 82 mesecev ga lahko pridobite tudi brez zavarovanja in brez stroškov odobritve. Našim strankam pa lahko kredit odobrimo tudi brez potrdil delodajalca - vlogo za odobritev potrošniškega kredita enostavno oddate v spletni ali mobilni banki.

Dodatno vam v sodelovanju z Groupama Zavarovalnico ponujamo izjemne pakete življenjskih zavarovanj kreditojemalcev potrošniških kreditov. 

Imate pa lahko tudi skritega asa vedno v rokavu z Visa kreditno kartico z obročnim odplačevanjem, ko to potrebujete

Z njo lahko vsakodnevno nakupujete v trgovinah in po spletu s številnimi ugodnostmi in popusti. Porabo plačate le enkrat mesečno, brez obresti. Poljubno se lahko za nakupe nad 50 EUR v eni uri odločite, ali boste nakup razdelili na 2 do 24 obrokov in plačate samo strošek posameznega obroka po veljavnem ceniku.

Nadzor nad porabo imate vi, saj lahko varnostne nastavitve kartice poljubno spreminjate v mobilni banki. Če dodatno sklenete še Zavarovanje kartic plus za kritje škode ob zlorabi ukradene ali izgubljene kartice, ki vključuje tudi kritja pri kraji ali izgubi osebnih predmetov, boste kartico zagotovo povsod še bolj sproščeno uporabljali. Imetniki MOJ L paketa imate to zavarovanje že vključeno v mesečni ceni za paket.

Ko ste malce finančno prekratki, vam pride prav lahko tudi prekoračitev na računu

Preprost način za dodatni finančni zalogaj, pri katerem plačate obresti le za porabljeni znesek prekoračitve. Višina prekoračitve je odvisna od izbranega SKB paketa, odobritev pa je brezplačna za nedoločen čas.

Načrtujete nakup, gradnjo ali prenovo - naj vaših načrtov ne zaustavi pomanjkanje denarja

S SKB stanovanjskim kreditom s fiksno do 25 let in s spremenljivo obrestno mero do 30 let naj vaše ideje postanejo pravi dom. Z individualno obravnavo vam poiščemo najugodnejšo kreditno možnost za vas, brez pretirane finančne obremenitve. Upoštevamo skoraj vse vaše prilive na osebni račun*, svojo okvirno kreditno sposobnost pa lahko hitro preverite tudi s pomočjo spletnega kalkulatorja kreditne sposobnosti.

Ukinili smo tudi enkraten strošek ob odobritvi kredita, tako zdaj mesečno pregledno plačujete strošek vodenja kredita skozi celotno obdobje trajanja kredita. Višina mesečnega stroška je enotna, ne glede na višino zneska ali čas trajanja stanovanjskega kredita.

Dodatno vam v sodelovanju z Groupama Zavarovalnico ponujamo izjemne pakete življenjskih zavarovanj kreditojemalcev stanovanjskih kreditov.

S SKB stanovanjskim kreditom vam pomagamo, tudi če niste naša stranka, saj pri nas veljajo enaki pogoji za stranke vseh bank. Tako ni pribitkov, kot to velja za nestranke pri večini drugih bank. Preverimo tudi možne rešitve za zahtevnejše nepremičninske in kreditne primere. Pri nakupu pa vam pomagamo pri preverjanju skladnosti nepremičnine z zakonodajo, da je vaš nakup nepremičnine res varen.

P.S. Ko izbirate vam primerno financiranje, ne pozabite – zagotovo imamo za vas tudi akcijske ugodnosti in popuste.

* Upoštevamo vse vaše prilive, ne le neto plače in pokojnine, ampak tudi prevoze, malico, regres, božičnico …razen socialnih prejemkov, kot npr. otroški dodatek …


Nazaj