Kartice

Prepustite se in uživajte v obročnih nakupih

05. 12. 2022

Praznični december je čas obdarovanja in osrečevanja naših najbližjih. Po trgovinah in spletu iščemo tisto nekaj, kar jim bo pričaralo nasmeh na obraz in s tem osrečilo tudi nas. In ko najdemo ravno pravšnje darilo, nam prav kreditna kartica omogoči varen in enostaven nakup.

Prepustite se in uživajte v obročnih nakupih

S SKB Visa kreditno kartico lahko brezskrbno nakupujete doma ali v tujini, prek spleta ali brezstično, saj vam vsakokrat omogoča tisti dober občutek, kot bi imeli gotovino vedno pri sebi. Vse nakupe nad 50 EUR pa lahko hitro in enostavno razdelite na 2 do 24 obrokov.

In kar je najlepše – kupujete danes, plačate pozneje! 

S SKB Visa kreditno kartico imate skritega asa vedno v rokavu.

Z njo lahko v trgovinah in po spletu koristite številne ugodnosti in popuste, račun pa plačate le enkrat mesečno – brez obresti ali dodatnih stroškov!

Nakupe lahko opravite v višini predhodno določenega limita ter sami izberete dan poplačila obveznosti z direktno obremenitvijo na osebnem računu - 8., 18. ali 28. v mesecu. SKB kreditna kartica vam marsikdaj omogoča večjo finančno fleksibilnost, ko na primer nečesa ne morete plačati, ker na računu ravno takrat nimate dovolj sredstev za takojšnje plačilo ali ko se soočate z nepričakovanimi izdatki.

Naj vam praznične priložnosti ne uidejo – privoščite si jih!

Kupite tisto pravšnje darilo za vam ljubo osebo ali pa z darilom razveselite sebe. Z Visa kreditno kartico si brez slabe vesti lahko popestrite praznike. Malo dražji nakup si lahko uresničite z obročnimi plačili do 24 mesecev, brez obresti in obiska banke.

Vse je namreč res preprosto in diskretno.

Kadarkoli boste izvedli plačilo s kreditno kartico v znesku nad 50 EUR, na svoj mobilni telefon od banke prejmete SMS sporočilo z vsemi informacijami glede obročnega nakupa. V 1 uri se lahko poljubno odločite, če želite svoj nakup obročno odplačevati na 2 do 24 obrokov.

Prednost in posebnost SKB obročnega nakupa je, da je dosegljiv na vseh prodajnih mestih doma in po svetu, tudi prek spleta ter da je diskreten, saj obročni nakup uredite že po opravljenem nakupu v zasebnosti svojega doma. Ko se odločite za obročno plačevanje plačate samo strošek posameznega obroka po veljavnem ceniku, brez obresti.

Vse varnostne nastavitve za kartico lahko hitro uredite v mobilni banki, kjer lahko omogočite ali onemogočite nakupovanje prek spleta, poslovanje na bankomatu, nakupe izven Slovenije, začasno pa lahko kartico tudi blokirate.

Naj vas torej ne skrbi prevelika poraba – vi imate vedno nadzor.

Kako do brezskrbnega decembrskega nakupovanja na obroke?

Enostavno nakupujte s svojo SKB Visa kreditno kartico, ki omogoča obročne nakupe. V primeru, da kreditne kartice še nimate ali pa nimate vklopljenih obročnih nakupov na svoji kartici, se naročite na sestanek v poslovalnici, kjer boste uredili vse potrebno za brezskrbno nakupovanje. Več informacij o SKB kreditnih karticah najdete tudi na spletni strani.


Nazaj