Kartice

Privoščite si več z obročno kartico.

17. 08. 2021

Je pred vami dopust, potovanje, nakup gospodinjskih aparatov in računalnika? Vam prihajajoči izdatki povzročajo skrbi? Z enostavnimi obročnimi nakupi, ki jih omogočajo SKB kreditne kartice imate kredit že pri sebi in to brez obresti!

Privoščite si več z obročno kartico.

Imetniki SKB kreditnih kartic lahko plačilo nakupa enostavno razdelite na več obrokov. Za obročni nakup se lahko odločite po opravljenem nakupu, na kateremkoli prodajnem mestu doma in po svetu – tudi pri spletnem nakupovanju.

Diskretno in preprosto do 24 obrokov

Pri plačilu s SKB kreditno kartico lahko vsak znesek posameznega nakupa, višjega od 50 evrov, hitro in elegantno razdelite na najmanj 2 do največ 24 obrokov. Edina omejitev je minimalni znesek obroka, ki je postavljen pri 25 evrih. Tovrstno kreditiranje je kar se da diskretno in zelo preprosto!

Prednost in posebnost SKB obročnega nakupa je prav v tem, da je vedno dosegljiv in diskreten. V eni uri po nakupu s kreditno kartico se lahko odločite, ali želite svoj nakup obročno odplačevati – na 2 do 24 obrokov. Če na bančno SMS-sporočilo ne boste odgovorili, bo plačilo poravnano v enkratnem znesku skupaj z ostalimi obveznostmi na predhodno dogovorjeni datum plačila.

Brez skrbi, vsi nakupi na obroke so povsem pregledni. Prav tako lahko katerokoli obveznost na kreditnih karticah tudi predčasno in enostavno – v celoti ali delno – poplačate v MOJ@SKB mobilni banki.

Naj vam ne uide nobena priložnost

Z možnostjo obročnih nakupov uresničite svoje želje, tudi če so zneski nekoliko višji, in si tako zagotovite lepo brezskrbno poletje in jesen. Obiščite najbližjo poslovalnico SKB banke, kjer vam bodo vklopili obročno plačevanje na vaši obstoječi kreditni kartici ali pa boste oddali naročilo za novo kartico. Več informacij najdete na spletni strani SKB banke, kjer tudi rezervirate sestanek z bančnim svetovalcem.


Nazaj