Nagrade, Osebne finance, Naložbe

Krovni skladi Amundi Funds in CPR Invest prejeli priznanje Naj vzajemni sklad 2022

20. 04. 2022

Podskladi v okviru krovnih skladov Amundi Funds in CPR Invest, ki jih svojim strankam ponujamo v SKB banki, so prejeli kar štiri priznanja revije Moje finance za kakovost upravljanja.

Krovni skladi Amundi Funds in CPR Invest prejeli priznanje Naj vzajemni sklad 2022

Revija Moje finance je že dvanajsto leto zapored ocenila vzajemne sklade in njihove upravljavce, ki so najbolje plemenitili denar vlagateljev. 

Med podskladi, ki jih trži SKB banka, so nagrado Naj vzajemni sklad prejeli:

  • Amundi Funds Emerging World Equity – A USD (Delniški trgi v razvoju 2019 – 2021)
  • Amundi Funds Pioneer US Equity Research value – A USD (Delniški Severna Amerika 2019 – 2021)
  • Amundi Funds Pioneer US Equity Research value – A USD (Delniški Severna Amerika 2012 – 2021)
  • CPR Invest – Global Resources – A USD (Delniški energija in materiali 2012-2021)

Poleg nagrad, ki so bile podeljene najboljšim vzajemnim in pokojninskim skladom, so bile izbrane tudi najboljše družbe za upravljanje (DZU), med katerimi so ponovno blesteli skladi, ki jih svojim strankam ponujamo v SKB banki. V triletnem obdobju je po številu zvezdic, ki so jih prejeli posamezni vzajemni skladi, prvo mesto osvojila DZU, ki upravlja krovni sklad Moorea Funds ter tretje mesto DZU, ki upravlja krovni sklad Amundi Funds.

Število nagrad, ki so jih prejeli naši skladi, priča o kakovostnem upravljanju skladov ter dokazuje, da v SKB banki strankam ponujamo odlične finančne rešitve, ki so prepoznane in nagrajene tudi s strani strokovne javnosti.

Želite tudi vi oplemenititi svoje prihranke v nagrajenih skladih? Odločite se za enkratna vplačila v Amundi sklade ali mesečno varčevanje v Moorea skladih brez vstopnih stroškov. Naročite se na posvet z naložbenim specialistom in preverite, katere naložbene možnosti so najboljše za vas.

 

 

 


Nazaj