Imejte več od posla

V SKB banki ugodnost programa 9 mesecev brezplačnega najema POS-terminala ali spletnega POS-terminala dobite v obliki brezplačnega vodenja transakcijskega računa.

SKB banka je kot partner pristopila k nacionalnemu projektu mednarodne kartične sheme Visa. Namen programa je pomagati podjetjem, da digitalizirajo svoje poslovanje in svojim strankam omogočijo uporabo inovativnih, zanesljivih in varnih načinov plačil. Več o projektu.

 • Olajšajte poslovanje
 • Povečajte promet
 • Zmanjšajte tveganje
 • Pridobite nove stranke

 

VPELJITE KARTIČNO POSLOVANJE
TER UŽIVAJTE V UGODNOSTIH


Za podjetja in podjetnike smo pripravili ponudbo, ki je enakovredna ali ugodnejša od ponudbe programa Slovenija plačuje digitalno. Ugodnost programa 9 mesecev brezplačnega najema POS terminala ali spletnega POS terminala vam v SKB ponujamo v obliki brezplačnega vodenja transakcijskega računa*.

Kaj pridobite PODJETNIKI ob najemu POS-terminala?

 • 9 mesecev brezplačnega vodenja transakcijskega računa ob najemu stacionarnega POS-terminala
 • 12 mesecev brezplačnega vodenja transakcijskega računa ob najemu mobilnega POS-terminala
 • 18 mesecev brezplačnega vodenja transakcijskega računa ob najemu spletnega plačilnega vmesnika, ki omogoča plačevanje s karticami v spletnih trgovinah

Zakaj se splača za PODJETJA?

Ne glede na obliko POS-terminala, ki ga najamete, pridobite 9 mesecev brezplačnega vodenja transakcijskega računa.

Naročite se na sestanek s svetovalcem

Skrbnik vas bo pričakal v poslovalnici na dogovorjen dan in ob dogovorjeni uri.
Z njegovo pomočjo boste vse uredili hitro in preprosto.

Naročite se na posvet ali Pošljite povpraševanje

 

POS-terminali so tisti, ki s svojo varnostjo in zanesljivostjo vedno poskrbijo,
da boste vi in vaši kupci zadovoljni.

 

 

 Želim POS-terminal

Pogosta vprašanja

V SKB s svojim skrbnikom uredite sklenitev pogodbe za sprejem kartic in Flik takojšnjih plačil prek POS-terminala ali interneta. Skrbnik vam bo tudi svetoval, katera oblika POS-terminala je za vaše potrebe najprimernejša in vam odprl transakcijski račun v SKB, če ga še nimate.

Ugodnost programa je v SKB namenjena podjetjem in podjetnikom, ki želite digitalizirati svoje poslovanje z možnostjo sprejemanja kartičnih plačil in teh niste sprejemali v zadnjih 12 mesecih, vaši letni prihodki pa ne presegajo 1,5 milijonov EUR.

Brezplačno vodenje transakcijskega računa je v sklopu akcije Slovenija plačuje digitalno namenjeno tudi trgovcem s spletno trgovino, pri čemer so pogoji za pridobitev ugodnosti isti, kot če poslujete s klasičnim POS-terminalom.

POS-terminali vam zagotavljajo večjo verjetnost nakupa, saj imetniku ponujajo dodatne možnosti, kot npr. plačilo na obroke, prihranijo vam čas in povečajo varnost poslovanja, saj zmanjšate poslovanje z gotovino.

Trgovci, ki sprejemate kartična plačila, imate v SKB brezplačen dostop do elektronskega Trgovskega portala.

Trgovski spletni portal na enem mestu omogoča dostop do:

 • vseh trgovskih izpiskov,
 • dokumentacije povezane z vašim uporabniškim računom za trgovski spletni portal,
 • obvestil povezanih z delovanjem trgovskega spletnega portala,
 • pomoči za uporabnike. Ta je na voljo tudi brez uporabniškega imena in gesla, da do nje lahko dostopajo tudi vsi vaši zaposleni. 

Tu boste našli tudi kontaktne podatke centra za pomoč uporabnikom.

Prekinitve ali morebitne okvare POS-terminalov lahko sporočite servisnemu centru Bankart na telefonsko številko (01) 471 50 93, ki je prodajnim mestom na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu.

Skladno s splošnimi pogoji SKB za sprejemanje kartic in Flik takojšnjih plačil, mora trgovec na vidnem mestu označi logotipe plačilnih kartic, ki jih sprejema. Z vključitvijo v program Slovenija plačuje digitalno prejme trgovec ob namestitvi POS-terminala poleg ostalih nalepk tudi nalepko programa, ki jo prav tako namesti na vidno mesto.

Flik takojšnja plačila lahko opišemo kot sodobno obliko gotovine. Gre za elektronska plačila, pri katerih se v realnem času (tj. manj kot 10 sekund) izvede prenos denarnih sredstev od uporabnika k prejemniku. Plačila temeljijo na skupni platformi bank v Sloveniji in se izvajajo bodisi prek mobilne aplikacije Flik Pay (ki jo nudi tudi SKB) bodisi prek mobilnih denarnic ali mobilnih bank.

Prednost Flik plačlil je takojšnja likvidnost, saj so vam denarna sredstva na voljo takoj po uspešno izvedenem plačilu na POS-terminalu. Gre za popolnoma brezstično, hitro in varno obliko plačevanja, ki vse prednosti gotovine in plačilnih kartic še nadgrajuje. Stranki tako lahko ponudite rešitev za plačilo tudi takrat, ko pri sebi nima gotovine ali kartic - ima pa mobilni telefon z možnostjo Flik takojšnjih plačil.

Za sprejemanje Flik takojšnjih plačil ne potrebujete dodatne tehnične opreme. V septembru in oktobru je potekala nadgradnja obstoječih POS-terminalov, s čimer je omogočena možnost sprejemanja Flik takojšnjih plačil. Flik poleg sprejemanja plačilnih kartic omogočamo tudi vsem novim poslovnim strankam - s tem poslovne stranke pokrijete najširši spekter najpogosteje uporabljenih brezgotovinskih načinov plačila za vaše kupce.

Prikaži vse
Poslovne finance

Enostavno in varno sprejemanje plačilnih kartic

Nakupne navade ljudi se spreminjajo. Digitalno bančništvo prinaša ogromno prednosti, a z njim prihajajo tudi nevarnosti, ki jih morajo trgovci in finančne institucije preprečevati. Vsak drugi Slovenec vsaj trikrat tedensko za plačilo storitve ali nakupe uporabi plačilno kartico. Potrošnik pričakuje predvsem, da ves postopek poteka brez zapletov, predvsem pa varno.

Poslovne finance

Izboljšajte nakupno izkušnjo svojih strank

V današnjem času si skoraj ne predstavljamo več nakupa brez plačilne kartice. Ne glede na to, ali imate restavracijo, trgovino z živili, prodajalno elektronske opreme, kozmetični salon ali spletno trgovino, lahko svojim strankam omogočite boljšo nakupno izkušnjo s sprejemanjem plačil s plačilnimi karticami.

vas morda zanima tudi

*

 • Ugodnost brezplačnega vodenja transakcijskega računa velja le ob najemu prvega POS-terminala, za podjetnike in podjetja z letnimi prihodki do 1,5 milijonov EUR.
 • Ponudba je namenjena le podjetnikom in podjetjem, ki v zadnjih 12 mesecih niso imeli POS-terminala ne glede na ponudnika in niso sprejemali kartičnih plačil.
 • Nove stranke, ki se odločijo za Začetni ali Podjetni paket, ne morejo hkrati koristiti ugodnosti iz naslova programa Slovenija plačuje digitalno.
 • Primerjava ugodnosti brezplačnega vodenja transakcijskega računa in ugodnosti 9-mesečnega brezplačnega najema POS-terminala ali spletnega plačilnega vmesnika ne vključuje DDV, ki se sicer zaračuna pri najemu.