Digitalno bančništvo

S Flikom enostavno plačujte na blagajni

20. 06. 2023

Stojite v vrsti na blagajni in spet iščete svojo denarnico … Vam ta zgodba zveni znano? Veliko preprosteje bi bilo, če bi lahko nakup opravili kar brez nje. To je mogoče! S Flikom lahko plačujete kar prek mobilnega telefona.

S Flikom enostavno plačujte na blagajni

Nakupujte kar s telefonom 

V trgovino se zdaj lahko odpravite tudi brez denarnice. S Flikom, ki je plačevanje dvignil na višjo raven! Flik namreč omogoča, da v trgovinah plačujete z mobilnim telefonom. Kako? Povsem preprosto!

Na blagajni odprite aplikacijo Flik Pay, izberite gumb “Plačaj” in poskenirajte QR kodo, izpisano na POS-terminalu, ali pa zgolj prislonite telefon k POS-terminalu in nakup opravite prek NFC tehnologije. Za dokončanje nakupa le še potrdite plačilo in vaš nakup bo opravljen. Nakupovanje bo postalo še lažje, saj boste lahko na vedno več prodajnih mestih nakupovali s Flikom. Trgovine, ki omogočajo to možnost plačevanja, boste hitro prepoznali po nalepki Flik.

Še nimate Flika?

Flik takojšnja plačila so rešitev, ki omogoča nakazovanje denarja med uporabniki različnih bank in deluje ves dan, vse dni v letu – 24/7/365. To pomeni, da lahko nakazilo izvedete tudi, ko so banke že zaprte – pozno popoldne, zvečer, med vikendi in prazniki. Za aktivacijo potrebujete le pametni telefon, svojo davčno številko in številko bančne kartice. Stranke SKB banke si iz svoje Apple Store ali Google trgovine enostavno prenesite mobilno aplikacijo Flik Pay

Flik prinaša prednosti tudi trgovcem

Ali ste vedeli, da lahko svojim strankam olajšate plačevanje, izboljšate njihovo uporabniško izkušnjo in si zagotovite takojšen prejem sredstev na svoj račun?

Vse to vam omogoča Flik! Za več informacij se obrnite na svojega skrbnika v SKB banki. Plačevanje na prodajnem mestu omogoča vedno več trgovcev! Pridružite se družini Flik tudi vi in omogočite plačevanje svojim strankam s Flikom v spletni trgovini, na svojih POS terminalih. 


Nazaj