Poslovne finance

Partnerji so pomembni, tudi finančni

21. 11. 2023

Denar dela denar, se glasi ameriški pregovor. Drži, iz nič je težko nekaj ustvariti, sodobno poslovanje zahteva takšne in drugačne naložbe. Podjetniki in podjetja, ki nimajo dovolj prihrankov oziroma lastnih virov za naložbe te poiščejo v obliki posojil, navadno pri bankah. A banke si niso enake, sploh v odnosu do podjetništva. Razlika med njimi je navadno v obravnavi stranke, razumevanju in prilagodljivosti, pri tem pa je ključen individualen pristop.

Partnerji so pomembni, tudi finančni

Skrbnik, svetovalec, partner

V SKB banki ima vsako podjetje svojega bančnega skrbnika, ki stranki svetuje in zanjo ureja bančne posle. Zaradi raznolikih podjetniških dejavnosti je vsako podjetje edinstveno, zato je toliko bolj pomembno, da banka premore strokovno in izkušeno ekipo svetovalcev, ki se lahko posveti izzivom posameznega podjetja/podjetnika. Banke obvladajo finančno poslovanje znatno bolje od povprečnega podjetja, poznajo izzive, s katerimi se podjetja srečujejo na poslovni poti, in lahko ponudijo rešitve za preprosto in učinkovito finančno poslovanje. A nikar se ne zadovoljite z osnovami. Pri banki preverite, ali so na voljo tudi kakšne naprednejše finančne rešitve, ki bi vam lahko bile v oporo pri uresničevanju ambicioznih poslovnih podvigov.

Učinkovito finančno poslovanje

SKB banka poslovnim strankam za uspešen začetek poslovnega sodelovanja omogoča paketno ponudbo, ki je prilagojena posameznim segmentom strank. Podjetja in podjetniki si tako vrata v svet SKB poslovnih financ odprejo z Začetnim paketom, ki je namenjen novoustanovljenim podjetjem na začetku svoje poslovne poti. Podjetni paket pa je primeren za tiste z že utečenim  poslom. Oba seveda vključujeta tudi spletno bančništvo in storitve, s katerimi boste prihranili čas in denar ter si zagotovili enostavno finančno poslovanje.

Večina podjetij in podjetnikov v banko zavije takrat, ko je čas za najem kredita. Če je pred vami nova poslovna priložnost ali potrebujete sredstva za razvoj in širitev poslovanja, preverite dolgoročne kredite SKB banke. Sredstva lahko porabite za financiranje trajnih obratnih sredstev in za investicije v stalna sredstva. 


Nazaj