Kartice

Obročni nakupi s SKB kreditnimi karticami

01. 06. 2022

Imetniki SKB Visa kreditnih kartic lahko plačilo svojega nakupa razdelite na več obrokov. Obročni nakup ni odvisen od prodajnega mesta ali POS terminala, ampak se lahko za obročni nakup odločite po vsakem opravljenem nakupu nad 50 EUR, na kateremkoli prodajnem mestu doma in po svetu, tudi pri spletnem nakupu.

 

Obročni nakupi s SKB kreditnimi karticami

Obročni nakup s kreditno kartico je storitev, ki omogoča uporabnikom SKB Visa kreditnih kartic razdelitev zneska posameznih nakupov višjih od 50 EUR na najmanj 2 do največ 24 obrokov. Minimalni znesek obroka znaša 25 EUR. Strošek posameznega obroka na kartici plačate po veljavnem ceniku, obresti pa se vam ne zaračunavajo.

Vse je tako preprosto in diskretno!

Kadarkoli boste izvedli plačilo s kreditno kartico v znesku nad 50 EUR boste na svoj mobilni telefon od banke prejeli SMS sporočilo z vsemi informacijami glede obročnega nakupa. V roku 1 ure se lahko odločite, če želite svoj nakup obročno odplačevati na 2 do 24 obrokov. Če na bančno SMS sporočilo ne boste odgovorili, bo plačilo poravnano v enkratnem znesku skupaj z ostalimi obveznostmi na predhodno dogovorjeni datum plačila v mesecu.

Prednost in posebnost SKB obročnega nakupa je, da je dosegljiv na vseh prodajnih mestih doma in po svetu, tudi prek spleta ter da je diskreten, saj obročni nakup uredite že po opravljenem nakupu v zasebnosti svojega doma. Porabo na kreditnih karticah lahko spremljate v SKB NET spletni banki in MOJ@SKB mobilni banki. Obveznosti na kreditnih karticah lahko tudi predčasno in enostavno v celoti poplačate v MOJ@SKB.

 

Kako do obročnih nakupov?

Obiščite najbližjo poslovalnico SKB, kjer vam bodo z veseljem vklopili obročno plačevanje na vaši obstoječi Visa kreditni kartici. V primeru, da kreditne kartice še nimate, pa boste oddali naročilo za novo kartico, ki vam bo med drugim omogočala tudi obročno plačevanje.

Naročite se na sestanek v poslovalnici!

 


Nazaj