Digitalno bančništvo

Flikajte kjerkoli in kadarkoli – tudi, ko so banke že zaprte!

07. 12. 2022

Prijateljica vam je posodila denar, vi pa bi ji ga radi vrnili čim prej. Bankomata ni v bližini, nakazilo prek mobilne banke pa bo izvršeno z zamikom. Uporabite Flik in denar bo na prijateljičinem računu že čez nekaj sekund!

Flikajte kjerkoli in kadarkoli – tudi, ko so banke že zaprte!

Flikajte vedno in povsod

Flik je storitev, ki omogoča sodoben in preprost način plačil ter nakazil med uporabniki različnih bank v Sloveniji. Deluje dan in noč ter vse dni v letu, kar pomeni, da lahko nakazilo izvedete tudi, ko so banke že zaprte – pozno popoldne, zvečer, med vikendi in prazniki.

 


Flikate lahko na avtobusu, med sprehodom, nakupovanjem, na kavču …   

 

Do denarja ali vračila le z nekaj kliki

Za izpolnitev klasičnega plačilnega naloga potrebujete kar nekaj podatkov prejemnika, Flik pa je pošiljanje denarja drugim uporabnikom popolnoma poenostavil. Za nakazilo Flik morate imeti v telefonskem imeniku shranjeno le mobilno številko ali e-naslov prejemnika. Flik vam omogoča, da uporabniku pošljete denar ali pa ga tako s sporočilom v aplikaciji opomnite, da vam mora vrniti denar. Transakcije Flik so izvedene v samo nekaj sekundah.

Brez nepotrebne papirologije

Na trgu obstaja cel kup finančnih aplikacij, ki omogočajo enostavno pošiljanje denarja med uporabniki, vendar za njihovo uporabo običajno potrebujete nov bančni račun ali vsaj novo kreditno (ali debetno) kartico. S Flikom pa je stvar povsem preprosta! Registrirate se s svojim obstoječim bančnim računom, kar vam bo prihranilo cel kup papirologije. Poleg tega vam računa ne bo treba prijavljati na FURS, kot je to potrebno pri ostalih aplikacijah za prenos denarja.

Svoj Flik račun ustvarite brez obiska banke

Za aktivacijo potrebujete le pametni telefon, svojo davčno številko in številko bančne kartice. Stranke SKB banke si iz svoje Apple Store ali Google trgovine enostavno  prenesite mobilno aplikacijo Flik Pay

S Flikom lahko tudi plačujete! Na POS terminalu brezstično skenirajte QR kodo ali prislonite telefon z vklopljenim NFC-jem. Vedno več je prodajnih mestih, ki že omogočajo plačevanje s Flikom. Povprašajte svojega trgovca o možnosti plačila s Flikom.


Nazaj