Projekti

Sponzor Slovenske olimpijske reprezentance

01. 05. 2023

SKB banka je od samega začetka olimpijskega gibanja v samostojni Sloveniji od leta 1993 glavni sponzor Slovenske olimpijske reprezentance.

Sodelovanje z Olimpijskim komitejem Slovenije (OKS) sega na začetek njegovega delovanja, zato veljamo za eno prvih slovenskih podjetij, ki se je odločilo za podporo in širjenje olimpijskih vrednot v Sloveniji.

Sponzor Slovenske olimpijske reprezentance

SKB je namreč na sam vrh pomembnosti svojih korporativnih vrednot postavila načelo timskega duha, ki je tudi ena glavnih vrednot v slovenskem športu in olimpizmu. Na ta način zaposleni v SKB po načelih, kot so olimpijski duh, trdo delo, vztrajnost…, živimo in delamo vsak dan v odnosu s sodelavci, še posebej pa v odnosu do strank.

Kot glavni sponzor OKS ter slovenske olimpijske reprezentance, naše odnose gradimo z empatijo in medsebojnim sodelovanjem. Verjamemo, da lahko z našo podporo slovenskemu športu omogočamo premagovanje izzivov in doseganje vrhunskih, najvišje zastavljenih ciljev.

Poleg podpore slovenskemu vrhunskemu športu, izkazujemo s svojo aktivacijo naklonjenost tudi projektom športa za vse, ki delujejo pod okriljem OKS.


Nazaj