ESG

Z elektronskimi izpiski za okolje

06. 07. 2022

Papir je najpogostejši pisarniški odpadek in tretja največja skupina odpadkov (za časopisi in kartonom), hkrati pa ena najbolj rastočih - kar 42 % lesa bo namreč nekoč postalo papir. Prav je, da poskušamo optimizirati njegovo porabo.

Z elektronskimi izpiski za okolje

V SKB banki smo zavezani k zaščiti okolja, zato vam v SKB NET spletni banki na pregleden in varen način omogočamo dostop do bančnih dokumentov - izpiskov prometa na računih, varčevalnih računih in karticah.

Z uporabo elektronskih izpiskov boste zmanjšali količino papirja v svojem domu in preprečili, da bi dokumenti z občutljivimi informacijami prišli v napačne roke. SKB NET spletna banka je del digitalnega bančništva, ki vam v MOJ S, MOJ M in MOJ L paketu pripada brezplačno.

V SKB banki smo uspeli količino elektronskih izpiskov oziroma strank, ki svoje izpiske prejemajo v elektronski obliki, povečati iz 61 % v letu 2018 na 70 % v letu 2021.

Vabimo vas, da se dogovorite za sestanek z osebnim bančnikom ali pokličite na 01 471 55 55 in uredite vse potrebno za prejemanje elektronskih izpiskov.


Nazaj