Nagrade, Poslovne finance, Osebne finance, SKB NET, PRO SKB NET

SKB banka osvojila priznanje »Banka leta 2020 v Sloveniji«

03. 12. 2020

SKB banka je ponovno – letos že devetič, osvojila priznanje “Banka leta v Sloveniji”. Podeljeno priznanje revije The Banker je za nas velik uspeh, saj pomeni, da nas tudi strokovna javnost vedno znova prepoznava kot najboljše.

SKB banka osvojila priznanje »Banka leta 2020 v Sloveniji«

Po besedah ​​Anite Stojčevske, glavne izvršne direktorice SKB banke, je za tovrstno priznanje ključnega pomena naslednje: »Poslujemo v skladu s ključnimi vrednotami, kot so timski duh, odgovornost, inovativnost in zavzetost. Verjamemo, da je to osnova za spodbudno poslovno okolje in zdrave dolgoročne odnose s strankami. Najpomembnejša pa je zagotovo izjemna predanost zaposlenih skupnim ciljem. Priznanje je tudi dokaz, da je v teh neugodnih razmerah epidemije SKB banka uspešno igrala in ohranjala svojo vlogo močnega finančnega partnerja za gospodarstvo, posameznike in celotno okolje. V SKB banki obljubljamo in zagotavljamo, da bomo še naprej trden in zanesljiv partner, ki bo podpiral prave odločitve.« 

SKB banka je od leta 2019 del madžarske Skupine OTP, ene najuspešnejših bančnih skupine v srednje-evropski regiji. Med 11 bankami v Skupini OTP so prestižno priznanje Banka leta 2020 prejele, poleg SKB banke, tudi OTP banka na Madžarskem in DSK banka v Bolgariji.


Nazaj