Osebne finance

Izbor prestižnih mednarodnih nagrad zvestobe

22. 03. 2023

SKB banka se je s pilotnim programom zvestobe SKB BONUS uvrstila v ožji krog finalistov na izboru globalnih mednarodnih nagrad zvestobe v kategoriji 'Najboljša uporaba igrifikacije za povečanje zvestobe'.

Izbor prestižnih mednarodnih nagrad zvestobe

Mednarodne nagrade zvestobe priznavajo in izkazujejo spoštovanje blagovnim znamkam, ki gradijo trajne in donosne odnose s strankami. Že 11. leto slavijo najbolj izjemne projekte, njihovo odličnost, inovativnost in najboljše prakse v industriji zvestobe z vsega sveta.

SKB BONUS pilotni program smo v lanskem letu lansirali v sklopu sodelovanja v OTP Startup programu, ki je namenjen iskanju inovativnih rešitev za dejanske poslovne potrebe. Pilotna verzija programa zvestobe je izbranim strankam ponudila zanimive naloge in izzive, s katerimi so zbirali točke za koriščenje različnih ugodnosti, tako bančnih kot partnerskih. Pilotni program se je izkazal za izredno uspešnega, raziskava med sodelujočimi pa je pokazala, da so bile zelo zadovoljne tudi vključene stranke. Ponosni smo, da so uspešnost projekta prepoznali tudi na mednarodni ravni!

Več o izboru si lahko preberete na spletni strani.


Nazaj