Poslovne finance, Osebne finance, SKB NET, PRO SKB NET

Glavna izvršna direktorica SKB banke sporoča

15. 04. 2020

V SKB banki nam je zdravje in dobrobit naših strank na prvem mestu. Ob izbruhu epidemije COVID-19 smo zato poskrbeli za številne prilagoditve, da bi vam zagotovili čimbolj nemoteno finančno poslovanje z banko.

Zagotavljamo vam, da bomo z vami v vsakem trenutku, vam kot zanesljiv partner nudili vso strokovno podporo in vam stali ob strani pri uresničevanju vaših ciljev in priložnosti.

Vabimo vas, da si preberete celotno sporočilo Anite Stojčevske, glavne izvršne direktorice SKB banke.

Glavna izvršna direktorica SKB banke sporoča

Spoštovani!

V obdobju, ko se vedno bolj zavedamo, da je zdravje največja vrednota, vam želim, da ste vi in vaši domači zdravi in varni doma. V SKB banki nam je zdravje in dobrobit naših strank ter naših zaposlenih na prvem mestu, zato smo v situaciji ob izbruhu epidemije COVID-19 poskrbeli za številne prilagoditve, da bi vam zagotovili čimbolj nemoteno finančno poslovanje z banko.  Mnogi zaposleni so ob tej situaciji nepogrešljivi in dodatno obremenjeni, vse zato, da vaše bančno poslovanje poteka nemoteno.

Še vedno smo vam na voljo v poslovalnicah po vsej Sloveniji, čeprav zaradi varnostnih ukrepov z nekoliko okrnjenim številom poslovalnic in prilagojenim delovnim časom. Obisk poslovalnic poteka po posebnem varnostnem protokolu, saj želimo ves čas zagotavljati tako varnost naših zaposlenih kot strank. Prav tako vas v tem obdobju ne more obiskati vaš skrbnik, a nam sodobna tehnologija omogoča, da stopite v kontakt z nami prek drugih kanalov in dogovorite vse potrebno za vaš posel. Posebej za vas smo dodatno okrepili naš kontaktni center, kjer so vam naši svetovalci na voljo vsak delovni dan od 8. do 19. ure. 

Priporočamo vam, da še naprej za plačevanje obveznosti ter preverjanje vaših bančnih računov uporabljate spletno in mobilno banko v udobju vašega doma 24 ur na dan, vse dni v letu. Pred kratkim smo strankam omogočili Flik, mobilno aplikacijo za  takojšnja plačila med uporabniki različnih slovenskih bank. Še naprej vam omogočamo varno plačevanje z brezstičnimi bančnimi karticami na prodajnih mestih, udobno lahko nakupujete prek spleta, svoj nakup pa lahko razdelite tudi na obroke.

Pozorno spremljamo razmere v državi in prilagajamo rešitve za nemoteno poslovanje ter varnost zaposlenih in strank. Naša prednostna naloga so sprotne in hitre odločitve, vsak dan, tudi vsako uro. Pomembno je, da znamo vsak trenutek prepoznati izredne potrebe strank in naše storitve nuditi v najkrajšem možnem času.

Ker se zavedamo, da se je marsikdo v tej neznani situaciji znašel v težkem osebnem ali poslovnem položaju, smo v SKB banki takoj pristopili k uresničevanju Zakona o interventnem ukrepu odloga plačila obveznosti kreditojemalcev. Naše stranke, ki ste utrpele posledice epidemije, lahko že od konca marca oddate vlogo za odlog plačila kreditnih obveznosti prek elektronske ali navadne pošte, brez obiska poslovalnice. Zaradi velikega povpraševanja bo morda trajalo dlje, a vse prejete vloge bomo obravnavali z vso skrbnostjo in strokovnostjo v najkrajšem možnem času.

Obljubljamo in zagotavljamo vam, da bomo z vami v vsakem trenutku, da bomo še naprej skrbeli za nemoteno poslovanje ter vam kot trden in zanesljiv partner stali ob strani pri uresničevanju vaših ciljev in priložnosti.

Pazite nase in ostanite zdravi!

Anita Stojčevska,

Glavna izvršna direktorica SKB banke


Nazaj