Poslovne finance, Osebne finance, SKB NET, PRO SKB NET

Brezplačni dvigi gotovine tudi na bankomatih OTP banke Hrvaška

28. 06. 2023

Od 1. julija 2023 bodo lahko stranke SKB banke in Nove KBM, obe članici Skupine OTP, s svojo Visa debetno kartico osebnega računa popolnoma brezplačno dvigovale gotovino na bankomatih OTP banke na Hrvaškem. Nova pridobitev pomeni veliko konkurenčno prednost za obe banki in pomembno korist za naše stranke.

Brezplačni dvigi gotovine tudi na bankomatih OTP banke Hrvaška

Potem ko je Nova KBM februarja letos postala članica Skupine OTP, se je začel postopek združevanja SKB banke in Nove KBM, ki bo trajal približno leto in pol. Cilj povezovanja je oblikovanje vodilne finančne inštitucije, ki bo strankam zagotavljala visokokakovostne bančne storitve in produkte s še večjo dodano vrednostjo.

Že od marca lahko stranke SKB banke in Nove KBM z debetno in poslovno debetno kartico Visa brezplačno dvigujejo gotovino ter preverjajo stanje na računih na okoli 450 bankomatih obeh bank v Sloveniji. Od 1. julija 2023 pa bodo lahko stranke SKB banke in Nove KBM z Visa debetno kartico osebnega računa popolnoma brezplačno dvigovale gotovino tudi na več kot 430 bankomatih OTP banke na Hrvaškem. Razvejana mreža bankomatov hrvaške OTP banke je dostopna na tej povezavi.

To je nova ugodnost, ki jo bodo občutile stranke obeh slovenskih članic Skupine OTP, obenem pa korak naprej  h krepitvi čezmejnega sodelovanja v tej uspešni mednarodni Skupini, ki je prisotna na 12 trgih v Srednji in Vzhodni Evropi.


Nazaj