Nagrade, Osebne finance, Naložbe

Amundi Funds skladi prejeli priznanje Naj vzajemni sklad 2019

22. 03. 2019

Amundi Funds skladi, ki jih svojim strankam ponuja SKB, so prejeli priznanja revije Moje finance za kakovost upravljanja. Skladi Amundi Funds so se tokrat trikrat uvrstili na prva mesta med skladi, ki so na voljo na slovenskem trgu.


Revija Moje finance je že deveto leto zapored ocenila vzajemne sklade in njihove upravljavce, ki so najbolje plemenitili denar vlagateljev. Ocenili so 231 vzajemnih skladov in najbolj uspešnim 19. marca 2019 podelili priznanja. Visoke ocene uspešnosti vzajemnih skladov za triletno in petletno obdobje so prejeli tudi skladi Amundi Funds, ki jih tržimo v banki SKB.

Skladi Amundi Funds so se tokrat trikrat uvrstili na prva mesta med skladi, ki so na voljo na slovenskem trgu. Za obdobje 2016 do 2018 je v kategoriji »Delniški – trgi v razvoju« prejel priznanje sklad AMUNDI FUNDS EQUITY EMERGING WORLD – AU in v kategoriji »Obvezniški – evropski« sklad AMUNDI FUNDS BOND EURO GOVERNMENT – AE, za obdobje 2014 do 2018 pa v kategoriji »Delniški – trgi v razvoju« sklad AMUNDI FUNDS EQITY EMERGING WORLD – AU.

Tudi v ostalih kategorijah so bili skladi Amundi Funds blizu prvim uvrstitvam, kar priča o kakovostnem upravljanju skladov, ki jih trži banka SKB.

Preverite ponudbo Amundi Funds


Nazaj