SLOVENSKA BAKLA

Imamo olimpijske sanje.

Pridružite se vseslovenskemu projektu #slovenskabakla:

IMAMO OLIMPIJSKE SANJE


Trajanje projekta

Bakla bo potovala od 17. aprila do 14. julija po vseh slovenskih občinah.


Namen projekta

Širjenje olimpijskih vrednot, simbolov ter olimpijskega gibanja in izražanje podpore slovenskim olimpijcem na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Parizu.


Vi in projekt

Pridružite se nosilcem bakle in v svoji izbrani občini ponesite Slovensko baklo!

Oglejte si pot Slovenske bakle in si izberite občino, v kateri boste sami ali skupaj s sodelavci ponesli baklo. 

Kako sodelovati v projektu?

Zaposleni SKB banke in Nove KBM imate edinstveno priložnost, da ponesete slovensko baklo v izbrani občini in s tem izkažete podporo našim olimpijcem, hkrati pa širite olimpijsko gibanje in vrednote.

1

Izberite želeno občino

Preglejte pot Slovenske bakle in si izberite želeno občino, kjer bi najraje ponesli baklo. Bodite pozorni na datume prihoda bakle v določeno občino in se na podlagi lokacije ter datuma prihoda bakle odločite za najbolj ustrezno občino. Bodisi bodo to občina najbližja vašemu prebivališču, v kateri imate delovno mesto ali pa občina, ki vam časovno najbolj ustreza.

Lahko pride tudi do manjšega odstopanja v terminu nošenja bakle, a boste o tem pravočasno obveščeni.

2

Izpolnite spletni obrazec

Za sodelovanje izpolnite spletni obrazec, označite želeno občino in se prijavite za nosilca slovenske bakle! S tem boste izkazali podporo našim olimpijcem na letošnjih OI v Parizu, ki bodo na sporedu od 26. julija do 11. avgusta!

V posamezni občini bodo baklo lahko nosili največ trije zaposleni. V primeru, da bo prijav več, bomo upoštevali vrstni red oddaje prijave.

3

Ponesite olimpijske sanje

Na izbrani dan se pridružite ostalim nosilcem slovenske bakle in v izbrani občini ponosno ponesite olimpijske sanje! Delite svojo izkušnjo med prijatelji na digitalnih kanalih (Facebook, Instagram, LinkedIn) in pripišite ključnik #slovenskabakla.

Povežite se s sodelavci in skupaj ponesite olimpijsko baklo!

POSTANITE NOSILEC SLOVENSKE BAKLE

 

SKB banka bo kot upravljavec posredovane podatke obdelovala za namen obravnave vašega zahtevka. Podatki se obdelujejo na podlagi vašega soglasja, ki ga podate s klikom na gumb Pošlji. Podatki se bodo hranili do izteka namena obdelave. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov.

Slovenska bakla

Slovenska bakla že potuje po Sloveniji.

 

Pogosta vprašanja

Razporeditev in potovanje Slovenske bakle si lahko pogledate v spodnjem dokumentu in na uradni spletni strani Team Slovenia.

pot Slovenske bakle pdf, 402 kB

 

Več o projektu si lahko preberete na spletni strani Olimpijskega komiteja Slovenije.

Ne. Udeleženec se lahko prijavi v eno poljubno občino, bodisi v njemu najbližjo, ali pa si izbere občino glede na datumsko ustreznost. 

Udeleženec lahko v projektu sodeluje tako, da se preko spletnega obrazca za prijavo dosegljivega na spletni strani, prijavi za nosilca slovenske bakle in izbere eno lokacijo, na kateri bi želel sodelovati pri dogodku.

Z oddajo obrazca za sodelovanje se šteje, da se udeleženec strinja in sprejema pravila za sodelovanje.

 

V projektu lahko sodelujejo fizične osebe, zaposleni v SKB banki ali Novi KBM, ki se prijavijo za sodelovanje do zadnjega ustreznega termina, ki bo izpisan ob prijavi v spletnem obrazcu.

Prikaži vse

*Pridržujemo si pravice do spremembe datumov potovanja Slovenske bakle.