V SKB banki podpiramo prave odločitve, do katerih pa vodijo tudi spremembe. Začenjamo novo poglavje v kartičnem poslovanju, da lahko našim strankam ponudimo še več in jim omogočimo kakovostno izkušnjo z uporabo kreditne kartice. Zato združujemo najboljše iz naše ponudbe in konec leta 2021 postajamo banka izdajateljica ekskluzivno Visa kartic. Iz ponudbe in poslovanja smo umaknili poslovne Mastercard kartice.


Skrbi, da Visa kreditna kartica ne bo tako uporabna
kot Mastercard, so povsem odveč!

  • Uporabnost Visa kartice je v celoti primerljiva z uporabo Mastercard kartice. V Sloveniji in Evropi je sprejem Visa kartic omogočen na vseh prodajnih mestih, opremljenih s POS-tehnologijo, in na vseh bankomatih.
  • Visa upravlja svetovno največje, najzanesljivejše in najvarnejše plačilno omrežje, ki povezuje 13.000 izdajateljev s 3,4 milijarde kartic in 61 milijoni prodajnih mest v prek 200 državah.
  • Blagovna znamka Visa se uvršča med najvrednejše blagovne znamke na svetu.

 

Imetniki SKB Visa Poslovnih debetnih kartic ste bili v času med oktobrom in decembrom 2021 deležni tudi predčasne menjave kartic, o čemer smo imetnike poslovnih kartic obveščali z SMS sporočili. Izdali smo jim novo Visa Poslovno debetno kartico z znakom OTP skupine, kateri pripada SKB banka. In dodaš sliko Visa poslovne debetne.

  

Pogosta vprašanja

Visa Poslovna kreditna kartica je zamenjala obstoječo Poslovno Mastercard kartico. Od 1. decembra 2021 Poslovne Mastercard kartice ni več možno uporabljati, zato jo je potrebno uničiti.

Plačilo vseh obveznosti, opravljenih s Poslovno Mastercard kartico (ali več karticami), se bo izvedlo še po tej kartici.

PIN-številka ostaja taka, kot so jo imeli imetniki na svoji Poslovni Mastercard kreditni kartici.

Kartico bodo imetniki prejeli v novembru 2021, s predhodnim obvestilom. Kartico bodo prejeli imetniki, katerih podjetje že prej ne bo spremenilo značilnosti poslovanja s poslovnimi karticami oziroma če kartični račun ne bo blokiran zaradi drugih razlogov.

Vse značilnosti, kot veljajo danes na Poslovni Mastercard kartici podjetja, bodo veljale tudi na novi Visa Poslovni kreditni kartici – višina limita porabe na kartičnem računu, način plačevanja porabe, višina članarine in morebitne dodatne storitve (Varnostni SMS, Zavarovanje poslovnih kartic plus, Dodatno zavarovanje).

Vsi imetniki obstoječih poslovnih kartic bodo prejeli novo Visa Poslovno kreditno kartico, s katero bodo poslovali enako, kot do zdaj. V primeru, da želijo značilnosti na svojih poslovnih kreditnih karticah spremeniti ali dodati nove kartice, lahko to uredijo pri svojem skrbniku do konca oktobra 2021.

Prikaži vse