PREVERITE, KAKŠEN JE VAŠ PROFIL VLAGATELJA

 

Bi želeli vlagati v sklade pa ne veste, kateri ustrezajo vašemu profilu vlagatelja? Odgovorite na nekaj kratkih vprašanj in si izračunate svoj profil.
Pri vsakem vprašanju izberite en odgovor. Če noben odgovor ne ustreza odgovoru, ki bi ga podali, izberite tistega, ki vam je vsebinsko najbližji.

Niste prepričani, da je rezultat pravi za vas? Ponovno rešite vprašalnik
01 - Vprašanje

Ali imate izkušnje z vlaganjem v sklade?

02 - Vprašanje

Način varčevanja:

  
03 - Vprašanje

Kdaj nameravate vnovčiti vašo naložbo?

  
04 - Vprašanje

Odnos do naložbenega tveganja:

  

Vabimo vas, da se naročite na sestanek z osebnim bančnikom.

Skupaj bosta poiskala najboljšo kombinacijo varčevanja v investicijskih skladih:


Podatki iz obrazca so informativne narave in so namenjeni izključno kot pomoč vlagatelju v zvezi z izbiro najbolj primernega tipa investicijskega sklada oziroma najbolj primerne sestave različnih tipov investicijskih skladov. Rezultati obrazca niso finančni nasvet. Končna izbira posameznega investicijskega sklada in sestave različnih tipov investicijskih skladov je stvar proste odločitve vlagatelja, ki je lahko drugačna od predlagane.

Vlagatelj naj se pred odločitvijo, v katere posamezne investicijske sklade bo razporedil prihranke, dobro seznani z značilnostmi posameznih investicijskih skladov. Investicijski skladi znotraj posamezne skupine se med seboj pomembno razlikujejo po naložbeni politiki, ravni naložbenega tveganja in drugih pomembnih značilnostih.

Banka SKB ne prevzema nobene odgovornosti za posledice odločanja na podlagi rezultatov obrazca.

Niste prepričani, da je rezultat pravi za vas?

Ponovno rešite vprašalnik