SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ
Paketi

Bi zamenjali banko?

V SKB izberite pravi paket

 • ZB FO 2017 jesen

  Zamenjajte banko

  Za dolgo pot v skupni smeri, za ponudbo po vaši meri.
  Za prijazno banko z odnosom posebnim,
  za odlično uslugo z bančnikom osebnim.
  Kjer je na prvem mestu vedno stranka,
  dobrodošli pri nas – vaša SKB banka.
  Več
 • Zamenjam banko 2017

  Dobrodošli v družino

  Skupaj bomo rasli, se razvijali in uspevali

  Med nas ste vabljeni vsi, z vsemi željami in potrebami, sanjami in resničnimi situacijami, idejami in vprašanji. Dobrodošli!

  Več
 • Samo moj paket

  Samo moj paket

  Za vse, ki želite prilagojeno ponudbo vsakodnevnega bančništva. Sestavite Samo moj paket in si zagotovite brezplačno vodenje Standardnega osebnega računa in spletne/ mobilne banke do 24 mesecev.

  Več
 • Zlati paket

  Zlati paket

  Za tiste, ki od vsakodnevnega bančništva pričakujete več.

  Sestavite svoj Zlati paket in si zagotovite brezplačno vodenje Zlatega osebnega računa in spletne/ mobilne banke do 18 mesecev.

  Več
 • Prestige paket

  Prestige paket

  Za stranke z večjim finančnim premoženjem in zahtevnejšimi bančnimi potrebami.

  Sestavite svoj Prestige paket in si zagotovite brezplačno vodenje Prestige osebnega računa do 18 mesecev ter še vrsto drugih ugodnosti.

  Več
 • Upokojenec paket

  Upokojenec paket

  Za enostavno bančno poslovanje v zrelem življenjskem obdobju.

  Sestavite svoj Upokojenec paket in si zagotovite brezplačno vodenje Pokojninskega osebnega računa in spletne/ mobilne banke do 24 mesecev.

  Več
 • DR. paket

  Dr. paket

  V SKB posvečamo posebno pozornost zdravnikom in zobozdravnikom.

  Sestavite svoj Dr. paket in si zagotovite ugodnosti pri osebnih financah. V primeru, da imate svojo zasebno prakso, pa smo za vas pripravili tudi ugodnosti pri poslovnih financah

  Več
 • Odvetnik in notar paket

  Odvetnik in notar paket

  V SKB posvečamo posebno pozornost odvetnikom in notarjem.

  Sestavite svoj Odvetnik in notar paket in si zagotovite ugodnosti pri osebnih financah. V primeru, da imate svojo odvetniško ali notarsko pisarno, pa smo za vas pripravili tudi ugodnosti pri poslovnih financah.

  Več
 • PAPI paket

  PAPI paket

  Naučiti otroka ravnanja z denarjem, je pomemben del njegove vzgoje, odraščanja in osamosvajanja. V SKB smo pripravili PAPI paket za otroke do 12. leta s ponudbo osebnega in varčevalnih računov, bančnih kartic in spletnega poslovanja, vse oblikovano po meri vašega otroka.

  Več
 • Mladi paket

  Mladi paket

  Imaš vse, kar si želiš: mladost, svobodo in čas za uživanje. Da bo tvoje življenje dinamično in zares čisto svobodno, morajo biti tudi tvoji denarni opravki povsem preprosti. Zato uporabljaj Mladi paket in izkoristi ugodnosti, ki ti jih prinaša.

  Več
 • ISIC paket

  ISIC paket

  Si polnoleten dijak ali študent in si želiš pridobiti brezplačno ISIC izkaznico in ISIC osebni račun? Prvi v Sloveniji smo v sodelovanju z ISIC Slovenija ugodnosti obeh združili v SKB ISIC VISA debetni kartici osebnega računa. Ob zadostni porabi na računu bo kartica zate brezplačna.

  Več
 • Pripravnik paket

  Pripravnik paket

  Prepričani smo, da imate že veliko izkušenj in z jasnimi cilji stopate na čisto pravo odraslo pot. Če želite še enostavno in še vedno ugodno rešitev za urejanje financ, je Pripravnik paket prava bančna rešitev.

  Več