SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Osebni računi

 • Standardni osebni račun

  Standardni osebni račun

  Potrebujete osebni račun, ki vam bo omogočal pregledno in preprosto upravljanje denarnih sredstev ne glede na kraj, čas, način ali valuto? S standardnim osebnim računom ste brezplačno nezgodno zavarovani, na voljo vam je osebni bančnik, brezplačno pa lahko uporabljate SKB TEL avtomatski odzivnik.

  Več
 • Čas je za nove izzive.

  Pokojninski osebni račun

  Ste se upokojili in iščete nezapleten bančni račun? Pokojninski osebni račun vam poleg preproste uporabe zagotavlja brezplačno nezgodno zavarovanje, na voljo vam je osebni bančnik, brezplačno lahko uporabljate SKB TEL avtomatski odzivnik, deležni pa ste še drugih ugodnosti.

  Več
 • Prestige

  Prestige osebni račun

  Prestige osebni račun sledi najvišjim standardom, da lahko zadovolji vaše še tako visoke finančne cilje in želje. Uživajte v ugodnostih in udobju ter si privoščite prestižno kartico s posebnimi ugodnostmi.

  Več
 • Zlati osebni račun

  Zlati osebni račun

  Zlati osebni račun zadovolji tudi najzahtevnejše. Uživajte v (p)osebnih ugodnostih in udobju ter si privoščite zlata vredno kartico s posebnimi zavarovanji.

  Več
 • PAPI osebni račun

  PAPI osebni račun

  Z brezplačnim PAPI osebnim računom najmlajši spoznavajo pomen varčevanja in odgovornosti do svojih prihrankov. Popeljite svojega otroka v svet bančništva v družbi PAPIJA. PAPI večkrat letno podeli tudi nagrado za vztrajnost.

  Več
 • SKB ISIC kartica

  ISIC osebni račun

  Si polnoleten dijak ali študent in si želiš pridobiti brezplačno ISIC izkaznico in ISIC osebni račun? Prvi v Sloveniji smo ugodnosti obeh združili v SKB ISIC VISA debetni kartici osebnega računa, ki ti jo v SKB ob izpolnjevanju pogojev ponujamo brezplačno.

  Več
 • Osebni račun za mlade

  Osebni račun za mlade

  Uživajte v mladosti, izkoristite posebne ugodnosti in uporabljajte račun za mlade od 12. do 27. leta. Račun je brezplačen, za pomoč in nasvet pa se vedno lahko obrnete na osebnega bančnika. SKB mladim ponuja tudi posebne popuste pri dodatnih storitvah in ugodne kredite.

  Več
 • Osebni račun za nerezidente

  Osebni račun za nerezidente

  Kot tuji državljan brez stalnega prebivališča v Sloveniji potrebujete osebni račun za upravljanje osebnih financ, kot to predpisuje zakonodaja. Osebni račun za nerezidente pri SKB je več kot osebni račun.

  Več
 • Osebni računi in krediti

  Osnovni plačilni osebni račun

 • Osebni računi in krediti

  Osnovni osebni račun