O SKB banki

Skupaj dosegamo več.

POSLANSTVO IN VIZIJA

Pogled v prihodnost narekuje današnja dejanja.

Pri nas vsi delujemo skladno z našimi ključnimi vrednotami, ki so skupinski duh, odgovornost, inovativnost in predanost. Verjamemo, da je to osnova za spodbudno poslovno okolje in zdrave dolgoročne poslovne odnose.

Ponujamo vam raznovrsten nabor visoko konkurenčnih produktov in kakovostnih storitev. Našo banko odlikujeta sodobnost, inovativnost ter učinkovita odzivnost na vaša pričakovanja ter tržne spremembe.

Strankam prijazno banko ustvarjamo s prilagajanjem bančnih storitev vašim željam in potrebam. Gradimo in negujemo trdne odnose, ki temeljijo na medsebojnem zaupanju, razumevanju, iskanju najboljših rešitev ter obojestranskem zadovoljstvu.

Želimo, da bi se pri nas odlično počutili. Tako bomo naredili vse, da bomo vzpostavili pristen in iskren odnos.

Obljubimo vam, da si bomo prizadevali učinkovito zadovoljiti vaše finančne potrebe in ustvariti dolgoročno zaupanje ter sodelovanje. To je osnova za spodbudno poslovno okolje in zdrave dolgoročne poslovne odnose.

 

Zanesljivost in odgovornost

Zavezani smo visokim standardom kakovosti. Nenehno izboljšujemo svoje delo, se izobražujemo in nadgrajujemo svoje znanje, da vedno zagotavljamo bančne storitve na najvišji ravni.

Učinkovitost in odzivnost

Za vas preudarno predlagamo najustreznejše finančne rešitve v pravem trenutku. Z zagotavljanjem različnih bančnih poti si prizadevamo prihraniti vaš čas in vam omogočiti preprost dostop do denarja, storitev ter vseh, za vas pomembnih, informacij o ponudbi.

Zaupanje

Skrbimo, da so vaši prihranki in osebni podatki pri nas varni. Držimo se dogovorov in jasno komuniciramo. Z iskrenim zanimanjem prisluhnemo vašemu mnenju in željam ter si prizadevamo oboje upoštevati pri delovanju.

Oseben pristop

Vi ste v središču naše pozornosti, zato vam je na voljo osebni bančnik, ki pozna vaše potrebe in vam zna najbolje svetovati. S prijaznim in strokovnim odnosom do strank se trudimo, da se pri nas vedno počutite dobrodošli.

 

Svoje ideje, komentarje ali predloge za izboljšanje našega dela nam sporočite prek svojega osebnega bančnika ali spletnega obrazca, lahko pa nas tudi pokličete na (01) 471 55 55.