O SKB banki

 

POSLANSTVO IN VIZIJA

Podpiramo prave odločitve.

Poslujemo skladno z našimi ključnimi vrednotami, ki so skupinski duh, odgovornost, inovativnost in predanost. Verjamemo, da je to osnova za spodbudno poslovno okolje in zdrave dolgoročne poslovne odnose.

Naš cilj je, da z vami razvijamo trajen odnos, ki temelji na medsebojnem zaupanju in iskanju najboljših rešitev - izpolnjujemo vaše poslanstvo s podpiranjem pravih odločitev.

 

Strankam prijazno banko ustvarjamo s prilagajanjem bančnih storitev vašim željam in potrebam. Verjamemo, da s stabilno podporo in pravim partnerjem ob strani lahko premikate meje.

Zanesljivost in odgovornost

Zavezani smo visokim standardom kakovosti. Nenehno izboljšujemo svoje delo, se izobražujemo in nadgrajujemo svoje znanje, da vedno zagotavljamo bančne storitve na najvišji ravni.

Učinkovitost in odzivnost

Za vas preudarno predlagamo najustreznejše finančne rešitve v pravem trenutku. Z zagotavljanjem različnih bančnih poti si prizadevamo prihraniti vaš čas in vam omogočiti preprost dostop do denarja, storitev ter vseh, za vas pomembnih, informacij o ponudbi.

Zaupanje

Skrbimo, da so vaši prihranki in osebni podatki pri nas varni. Držimo se dogovorov in jasno komuniciramo. Z iskrenim zanimanjem prisluhnemo vašemu mnenju in željam ter si prizadevamo oboje upoštevati pri delovanju.

Oseben pristop

Vi ste v središču naše pozornosti, zato vam je na voljo osebni bančnik, ki pozna vaše potrebe in vam zna najbolje svetovati. S prijaznim in strokovnim odnosom do strank se trudimo, da se pri nas vedno počutite dobrodošli.

 

Svoje ideje, komentarje ali predloge za izboljšanje našega dela nam sporočite prek svojega osebnega bančnika ali spletnega obrazca, lahko pa nas tudi pokličete na (01) 471 55 55.