O SKB banki

Prihodnost ste vi.

NOVICE IN NASVETI

Novosti o SKB in ostali pomembni zapisi

Vedno poskrbimo tudi za to, da imajo vse vrste javnosti pomembne informacije o nas vedno na dlani, prav tako dostop do arhivskih zapisov, blogov in ostalega. 

Arhiv novic

Nagrade

Banka leta 2016 v Sloveniji 29. 08. 2016

Banka SKB je že petič osvojila priznanje, ki ga podeljuje mednarodna strokovna revija The Banker.

Varnostne novice

Telefonski klici lažne Microsoftove tehnične podpore 12. 05. 2016

V zadnjem tednu je v Sloveniji opazen porast klicev na stacionarne telefonske številke, kjer se klicatelj predstavi kot Microsoftova tehnična podpora.

Varnostne novice

Nov phishing napad na slovenske uporabnike e-bančništva 14. 04. 2016

V Sloveniji se je zgodil nov phishing napad na uporabnike e-bančništva. Gre za napad preko elektronske pošte, ki od uporabnika zahteva klik na lažno spletno povezavo.

Varnostne novice

Na pohodu novi vrsti izsiljevalskega virusa 15. 02. 2016

Med uporabniki elektronske pošte se širita nova izsiljevalska virusa imenovana TeslaCrypt 3.0 in Locky.

TeslaCrypt 3.0 je nadgradnja TeslaCrypt 2.0 in je vsebovan v ZIP priponkah, medtem ko je Locky prek makrov nameščen v obliki lažnih računov kot MS Word ali Excel datoteka.

Varnostne novice

Grožnje uporabnikom bankomatov 18. 01. 2016

V Sloveniji se je v zadnjih dneh pojavila grožnja vsem uporabnikom bankomatov. Nepridipravi so na bankomate v Mariboru in Ljubljani nameščali tako imenovane skimming naprave, ki pridobijo podatke o bančni kartici ter PIN kodo kartice. Kasneje nepridipravi izkoristijo pridobljene podatke in opravijo bančne transakcije v tujini.

Arhiv nasvetov

Krediti

Uresničite svoje ideje in želje – tudi z ugodnim kreditom 25. 05. 2020

Pretekle mesece nas je večina preživela v samoizolaciji. Časa je bilo več – zase, za bližnje, za nove ideje in za uresničevanje starih. Konec epidemije virusne bolezni je pravi trenutek, da začnete uresničevati zastavljene cilje.

Osebne finance, Poslovne finance

Z vami v vsakem trenutku za nemoteno finančno poslovanje 22. 04. 2020

V SKB banki zagotavljamo, da bomo z vami v vsakem trenutku, da bomo še naprej skrbeli za nemoteno finančno poslovanje ter vam kot trden in zanesljiv partner stali ob strani pri uresničevanju vaših ciljev in priložnosti.

Krediti

Krediti so še vedno dostopni, za nekatere tudi pod boljšimi pogoji 10. 02. 2020

Se tudi vam po lanskoletnem ukrepu Banke Slovenije, ki je zaostril pogoje kreditiranja prebivalstva, postavljajo vprašanja o kreditni sposobnosti? Ste nehali razmišljati o nakupu novega pohištva, novi počitniški prikolici, avtomobilu ali potovanju v eksotične kraje? Se sprašujete, kdo si kredit danes sploh še lahko privošči?