Nagrade

SKB je najboljša banka v Sloveniji po oceni Euromoney-a

29. 08. 2015

Priznanja Euromoney Awards for Excellence segajo v leto 1992, ko so bila prva svoje vrste v svetovni industriji finančnega založništva. Narava globalnega bančnega sektorja se spreminja in letos so pri Euromoney-u v skladu z njimi naredili nekaj temeljnih sprememb pri ocenjevanju.

SKB je najboljša banka v Sloveniji po oceni Euromoney-a

Euromoney 2016

Glavni namen sprememb temelji na:

  • želji, da se odmaknejo od nagrad posameznim kategorijam proizvodov, kjer so na voljo tudi drugi kazalci, povezani z njihovim statusom in značilnostmi;
  • osredotočenju na banke / investicijske banke, ki lahko dokažejo svojo sposobnost, da zmorejo zadovoljevati potrebe strank in se prilagajati tržnim in regulativnim spremembam
  • in obravnavanju kandidatov za te nagrade, ki morda ne poslujejo globalno, so pa resnično vrhunski v načinu, kako nudijo storitve, ki jih zagotavljajo strankam.

Euromoney-jeve nagrade za odličnost zajemajo več kot 20 globalnih skupin produktov, najboljše v svojem razredu v vseh regijah in najboljše banke v skoraj 100 državah po vsem svetu. Rezultati so bili objavljeni in predstavljeni na Euromoney Awards for Excellence prireditvi v The Tower of London.
www.euromoney.com

Najboljša banka v Sloveniji 2016

Z leve proti desni: Jelka Novak Katona, vodja Korporativnih komunikacij v SKB, Lucy Fitzgeorge-Parker, Euromoney's Emerging Europe Editor, Vojka Ravbar, namestnica glavnega izvršnega direktorja v SKB.


Nazaj