Zapisi

Krediti

Primerjava kreditov: kateri podatek največ pove? 24. 10. 2018

Se vam je že zgodilo, da ste primerjali ponudbo dveh bank za povsem "enak" kredit, pa vam marsikaj ni bilo jasno?

Kaj so EOM, skriti stroški, skupni stroški, nakup vezanega produkta? Kako je lahko ob "enaki" obrestni meri anuiteta nekje višja kot drugje? Ali pa je ob enaki anuiteti enotna obrestna mera nekje višja kot drugje …

Krediti, Osebne finance

Kupujete nepremičnino? Kako se tega lotiti najbolj pametno? 17. 10. 2018

Potem ko se končno odločite za nakup lastne nepremičnine, traja približno dva meseca, da si ogledate vsaj sedem nepremičnin. Iskanju pravega doma morate posvetiti vso svojo pozornost. Morebitne kupce pri tem največkrat vodi cena, vendar se velikokrat pustijo tudi zapeljati videzu.

Osebne finance, Digitalno bančništvo

Ali je varno imeti banko na spletu? 17. 10. 2018

Že nekaj časa smo navajeni, da je splet naše okno v svet. Enako velja za bančne storitve, kjer je smo še posebej občutljivi na varnost – zato je slednja najpomembnejša točka spletenega bančništva pri SKB!

Krediti

Kako je mlad par uresničil svoj projekt prenove doma 10. 10. 2018

Pomagamo vam pri prenovi vaše nepremičnine, saj vam ponujamo stanovanjski kredi po ugodni obrestni meri, zaradi katere boste lahko uresničili vse, kar si želite od svojega bivališča.

Varčevanje

Pri vlaganju se ni najbolj pametno zanesti zgolj na intuicijo 10. 10. 2018

Tudi če se vam dozdeva, da imate precej dober občutek – vseeno vam svetujemo, da se raje zanesete na naše strokovnjake, ki imajo ogromno znanja in izkušenj in ki se z naložbami ukvarjajo dnevno.

Krediti

Naj vam z možnostjo odloženega plačila ne uide nobena priložnost! 10. 10. 2018

Varno in samozavestno kupujte doma in v tujini, prek spleta ali brezstično. Počutite se, kot bi imeli gotovino vedno pri sebi.

Digitalno bančništvo

Popoln pregled nad vašimi financami, kjerkoli se nahajate. 10. 10. 2018

MOJ@SKB je aplikacija za mobilno bančništvo, ki omogoča varen vpogled in urejanje vaših financ ne glede na to, kje se nahajate.

Računi

Različne potrebe, različne vrste bančnih računov. Kateri je pravi za vas? 10. 10. 2018

Uresničite vse tisto, kar si želite –  od majhnih radosti do velikih želja! Odločite se za nabor produktov znotraj izbranega računa in si zagotovite določeno obdobje brezplačnega vodenja računa.

Digitalno bančništvo

Digitalno bančništvo - opravljanje bančnih storitev kjerkoli in kadarkoli 10. 10. 2018

S SKB NET spletno banko in MOJ@SKB mobilno banko imate svoje finance pregledno in varno na dlani ne glede na to, kje se nahajate.

Paketi

Prvič stopate na pot finančne samostojnosti? Z osebnim računom bo vse lažje. 10. 10. 2018

Z brezplačnim PAPI osebnim računom najmlajši spoznavajo pomen varčevanja in odgovornosti do svojih prihrankov. Z dopolnjenim 12. letom se PAPI osebni račun spremeni v Osebni račun za mlade, ki omogoča koriščenje ugodnosti iz Paketa za mlade. S polnoletnostjo in dopolnjenim 18. letom pa lahko najstniki nadgradijo svoj obstoječi račun z ISIC osebnim računom in koristijo ugodnosti iz ISIC paketa

Varčevanje

Je pametneje denar hraniti na banki ali v nogavici? 10. 10. 2018

Naložite svoje prihranke v banko, a ne imejte jih le na računu – to je skoraj isto, kot bi imeli denar doma. Le varneje. Raje si omislite kakšnega od načinov varčevanja, kot je npr. klasični depozit.

Krediti

Kaj narediti, če ne morete več plačevati kreditnih obveznosti? 10. 10. 2018

Brez skrbi, vedno se najde rešitev. Naj vam na pomoč priskočimo mi, saj vam z možnostjo refinanciranje kredita omogočimo, da najamete nov kredit, s katerim poplačate obstoječega.

Varčevanje

Počnite, kar vas najbolj veseli. Medtem bo denar delal namesto vas. 10. 10. 2018

Dajte del svojih sredstev na stran in nam pustite, da ga oplemenitimo. Sami določite koliko časa in na kakšen način boste investirali in varčevali.

Osebne finance, Poslovne finance

Menite, da je menjava banke zapletena? 09. 07. 2018

Brez skrbi, vse uredimo mi. Vi le izpolnite spletni obrazec in se nato oglasite v izbrani poslovalnici pri osebnem bančniku.