Krediti

Uresničite svoje ideje in želje – tudi z ugodnim kreditom

01. 07. 2020

Pretekle mesece nas je večina preživela v samoizolaciji. Časa je bilo več – zase, za bližnje, za nove ideje in za uresničevanje starih. Konec epidemije virusne bolezni je pravi trenutek, da začnete uresničevati zastavljene cilje.

Uresničite svoje ideje in želje – tudi z ugodnim kreditom

Številni posamezniki in družine so v času, ko s(m)o bili pretežno doma, ugotovili, kaj vse je treba popraviti, urediti in dokupiti v stanovanju ali okolici hiše. Prav verjetno je, da bomo tudi poletne mesece preživeli večinoma doma ter poprijeli za najrazličnejša dela in opravila.

Preprosto do ugodnega potrošniškega kredita

Prav mogoče je, da boste za uresničitev nekaterih želja, npr. ureditev vrta, postavitev bazena, nakup pohištva, beljenje prostorov in podobno, potrebovali dodatna finančna sredstva. V tem primeru vam lahko na pomoč priskoči ugoden potrošniški kredit. Ta vam lahko pomaga tudi pri kritju nepričakovanih izdatkov, popravilu avtomobila ali novi garderobi.

V poletnem obdobju smo v SKB banki poskrbeli za prav posebno akcijsko obrestno mero. Dobra novica: ta velja do konca avgusta 2020 in to za stranke vseh bank! Stranke SKB banke lahko ugoden potrošniški kredit naročite prek svoje spletne ali mobilne banke, ostali pa obiščite najbližjo poslovalnico. 

Pri izračunu kreditne sposobnosti se upošteva večina prilivov na osebni račun, torej ne le plače in pokojnine, ampak tudi drugi prilivi, kot so povračila za prevoz, malico, regres, božičnica in podobno.

Potrošniški kredit do 7 let lahko dobite brez zavarovanja, ob dodatni sklenitvi zavarovanja za primer smrti ali brezposelnosti pa se akcijska obrestna mera za vsako sočasno sklenjeno zavarovanje dodatno zniža za 0,10 odstotne točke – vse do 0,30 odstotne točke!

Za kar najhitrejše informacije o višini kredita, obrestni meri in ročnosti predlagamo obisk spletnega izračuna, kjer lahko preverite, kako ugodni in dosegljivi so novi potrošniški krediti. Nato pa se hitro lotite uresničevanja svojih načrtov.

Nepremičninske priložnosti

Ste po letih rasti cen nepremičnin v koronakrizi prepoznali priložnost za nakup idealne nepremičnine? K sreči stanovanjski krediti danes niso več »bav-bav« – nasprotno, bogata ponudba na trgu ima za posledico resnično veliko ugodnosti za kreditojemalce. Z našo akcijsko ponudbo stanovanjskega kredita bo oživitev ter uresničitev želja in idej o novem domu ali prenovi doma še toliko lažja.

Stanovanjski kredit lahko najamete za nakup ali gradnjo nepremičnine, lahko pa tudi za dražja vzdrževalna dela, kot so zamenjava oken, nova fasada, prenova kopalnice ali kuhinje.

Krediti s fiksno in variabilno obrestno mero ter odplačilno dobo do 25 let so resnično ugodni. Odlična izbira je tudi t. i. družinski kredit, kjer kredit za financiranje iste nepremičnine najame več ožjih družinskih članov, in to s skupnimi stroški odobritve, enakimi kot za en sam kredit.

Ob najemu stanovanjskega kredita pri SKB banki do konca junija letos tako prejmete nižje akcijske obrestne mere. Nudimo vam tudi pomoč pri preverjanju skladnosti nepremičnine in individualno obravnavo. Ob dodatni sklenitvi zavarovanja za primer smrti ali brezposelnosti pa se akcijska obrestna mera za vsako sočasno sklenjeno zavarovanje še dodatno zniža za 0,10 odstotne točke, skupno za največ 0,20 odstotne točke.

Bi radi izvedeli, kako dolgo boste odplačevali svojo sanjsko nepremičnino? Informativni izračun stanovanjskega kredita lahko opravite hitro in preprosto prek spleta – le en klik stran.

 


Nazaj