Digitalno bančništvo

Popoln pregled nad vašimi financami, kjerkoli se nahajate.

10. 10. 2018

MOJ@SKB je aplikacija za mobilno bančništvo, ki omogoča varen vpogled in urejanje vaših financ ne glede na to, kje se nahajate.

Popoln pregled nad vašimi financami, kjerkoli se nahajate.

Popoln pregled nad vašimi financami ne glede na to, kje ste

Ena največjih iznajdb v zgodovini nam narekuje način, kako komuniciramo, zbiramo informacije, nakupujemo, se zabavamo in seveda, upravljamo denar.

Pametni telefon je učinkovito nadgradil spletno bančništvo, pravzaprav je osebne finance prestavil v povsem novo dimenzijo. Še pred kratkim je bila banka na telefonu le dopolnitev spletne banke, zdaj pa sta mobilna in spletna banka že skoraj enakovredni "instituciji".

Že s spletno banko se nam je odprl nov svet na področju osebnih financ, s pametnim telefonom v roki pa imamo poleg vseh informacij o svojem denarju na voljo najrazličnejše bančne storitve.

Glavni atributi mobilne banke so priročnost, varnost in ugodni pogoji. Prav visoka varnost tovrstnega poslovanja je med glavnimi vzroki, zakaj se povečuje število uporabnikov mobilne banke. Skoraj prepričani smo, da boste, če še niste med zadovoljnimi uporabniki mobilne banke, to skoraj gotovo kmalu postali.

Je mobilna banka prava zame?

Odgovor na to vprašanje je odvisen od vašega osebnega okusa in preferenc. Nekateri svoje finance raje urejajo tako, da se udobno namestijo za osebni računalnik s tipkovnico in miško ter velikim zaslonom, drugi pa cenijo fleksibilnost, ki jo ponuja mobilno bančništvo.

Z banko na svojem telefonu lahko dostopajo do denarja kjerkoli in kadarkoli, kar je najpogostejša zahteva sodobnega potrošnika. Svet se premika hitro in priložnost za ugoden nakup se lahko vsak trenutek izmuzne.

Do uporabnikov prijazna mobilna banka s preprosto in razumljivo navigacijo po svojih bančnih storitvah ima velik potencial – lahko spremeni ravnanje potrošnikov s svojim denarjem in nakupne navade. Aplikacije za mobilno bančništvo nam ponujajo nekaj udobja, ki ga v hitrem življenjskem tempu včasih kar pogrešamo.

Kako si namestite aplikacijo MOJ@SKB?

Aplikacija MOJ@SKB je brezplačna. Na voljo je naročilo MOJ@SKB prek spletne banke (SKB NET za fizične osebe in PRO SKB NET za pravne osebe).

Potrebujete pametni telefon oziroma tablični računalnik z operacijskim sistemom Android 4.2.2 ali novejšim oziroma iOS 9 ali novejšim. Deluje na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih, ki imajo omogočen podatkovni prenos ali povezavo z internetom (WiFi). Za nemoteno uporabo aplikacije je priporočena hitrost prenosa podatkov vsaj 3G.

Po podpisu predvidene dokumentacije za uporabo storitve boste prejeli dokument z elementi prepoznave za aktivacijo MOJ@SKB mobilne banke in SMS z aktivacijsko kodo. S tem boste aktivirali mobilno banko in jo lahko začeli uporabljati. Uporaba je preprosta in prijazna do uporabnikov.

SMS obveščanje

Med storitve mobilnega bančništva spada obveščanje s kratkimi sporočili (SMS), ki ga je mogoče naročiti kot dodatno plačljivo storitev ob dogodkih, kot so prejete zahteve za plačilo blaga ali storitev na bančnih ali plačilnih karticah, prilivi na osebni račun, prekoračitve …

Kaj omogoča aplikacija MOJ@SKB?

Prek telefona lahko z aplikacijo MOJ@SKB pregledujete:

stanje na osebnih in varčevalnih računih, depozitih, kreditih, kreditnih in debetnih karticah. Bančne produkte, do katerih dostopate tudi prek glavnega menija v levem kotu zaslona, lahko izbirate s preprostim drsenjem s prstom po ekranu.

Plačila, ki jih lahko opravljate z aplikacijo MOJ@SKB:

  • SEPA plačilo (v Sloveniji in v državah SEPA območja),
  • prenos med lastnimi računi,
  • plačila položnic prek foto plačila (z uporabo QR kode),
  • prenos med lastnimi računi,
  • plačila s preprosto uporabo predlog.

Zanesljivo in točno s FOTO plačilom

Ko boste prvič plačali položnico s QR kodo prek aplikacije MOJ@SKB, boste vstopili v povsem nove dimenzije sodobnega bančništva. Ugotovili boste, da je to najhitrejši, najzanesljivejši in najudobnejši način plačevanja položnic.

Funkcija FOTO plačilo prek QR kode je ena od najbolj uporabnih funkcij aplikacije, ki omogoča točno pripravo elektronskega plačilnega naloga iz podatkov na fizičnem nalogu UPN. Seveda so na voljo tudi drugi načini plačevanja.

Funkcija Plačaj mi pa vam na preprost način omogoča generiranje kode QR s podatki vašega osebnega računa, ki jo enostavno posredujete osebi, od katere pričakujete nakazilo.

Aplikacija MOJ@SKB je brezplačna za uporabnike banke SKB.NET, hkrati pa telefon lahko uporabite tudi kot generator enkratnih gesel za vstop v SKB NET spletno banko.


Nazaj