Kartice

Počitnice so čas za uživanje in brezskrbnost – tudi pri plačevanju z bančnimi karticami.

23. 06. 2020

Počitnice so namenjene uživanju brez kakršnih koli skrbi, vseeno pa se, ko nastopi čas dopusta, pogosto sprašujemo, kako najbolje razpolagati z denarjem – teh vprašanj je še več, ko se na dopust odpravljamo v državo s tujo valuto, kot je na primer Hrvaška. S kreditnimi in plačilnimi bančnimi karticami SKB banke boste brez skrbi plačevali varno in enostavno, tako doma, kot tudi na dopustu.

Počitnice so čas za uživanje in brezskrbnost – tudi pri plačevanju z bančnimi karticami.

Brezskrbno varno plačevanje

Pri plačevanju s karticami se boste izognili skrbem glede gotovine in si hkrati zagotovili boljši pregled nad stroški. Vključite lahko Varnostni SMS, ki vas obvesti o dvigu gotovine na bankomatu, nakupu na prodajnem mestu, nakupu preko spleta in telefona. Tako ste takoj obveščeni o vsaki transakciji, ki je bila v Sloveniji ali v tujini opravljena z vašo kartico. Varnostni SMS preprosto naročite z vlogo preko spletne banke SKB NET ali v katerikoli poslovalnici SKB. Da boste brez skrbi tudi ob izgubi ali kraji bančne kartice, smo za vas pripravili Zavarovanje kartic plus, ki poleg bančne kartice zavaruje tudi krajo ali izgubo ključev, osebne dokumente, denarnico ter mobilni telefon. Zagotovite si dodatne storitve za vaše SKB kartice in uživajte v poletnih mesecih.

 

Imejte kredit pri roki v vsakem trenutku poletja

Na poti je vedno priporočljivo imeti vsaj eno od mednarodnih plačilnih kartic z odloženim plačilom – Mastercard ali Viso, ki vam omogočata odloženo plačilo do 30 dni ali revolving kredit brez stroškov odobritve. Pred odhodom se pozanimajte, katera je bolj priljubljena v državi, kamor se odpravljate. Imetniki SKB kreditnih kartic se lahko pri plačilih nad 50 EUR odločite tudi za obročno odplačevanje od 2 do 24 mesecev in si tako olajšate plačevanje stroškov počitnikovanja. Obiščite najbližjo poslovalnico SKB ali se naročite na sestanek, kjer vam bodo z veseljem vklopili obročno plačevanje na vaši obstoječi kreditni Visa ali Mastercard kartici. V primeru, da kreditne kartice še nimate, pa boste oddali naročilo za novo kartico, ki vam bo med drugim omogočala tudi obročno plačevanje in odložena plačila.

Bodite vsak trenutek poletja brez skrbi!


Nazaj