Krediti

Oddih ali potovanje – uresničite svoje odkrite želje!

01. 07. 2019

Končno je tu čas za počitnice in prekinitev delovne rutine. Je tudi vas poletje ujelo nepripravljene, nujno pa si morate nabrati novih moči? Pri uresničevanju skritih in odkritih želja vam s svojimi gotovinskimi krediti na pomoč priskočimo v SKB.

Oddih ali potovanje – uresničite svoje odkrite želje!

Ste za športni oddih doma ali eksotično raziskovanje tujine?

Priznajmo si – svoje delovne baterije moramo redno polniti. Oddih, potovanje ali počitnice nas napolnijo z novim valom dodatne energije, ki jo za uspešno delo še kako potrebujemo.

Ob tem ni važno, ali ste bolj pustolovskega duha in radi raziskujete nove, oddaljene kraje, ali pa se povsem dobro počutite pri kolesarskih ali motorističnih potepanjih po naši deželi. Pomembno je, da uresničite svoje želje – zamenjate lokacijo, pobegnete rutini in si privoščite nekaj »za dušo«.

Na poti do oddiha vam na pomoč priskočimo v SKB

Kljub varčevanju za poletne aktivnosti nas med letom lahko presenetijo nepredvideni stroški, zaradi katerih prihranki izginejo. Ker je »odklop« vseeno nujno potreben, da s polno paro še naprej uresničujemo svoje načrte za prihodnost, je izbira SKB gotovinskega kredita prava izbira.

Zakaj izbrati SKB gotovinski kredit?

Gotovinski kredit je hitra in priročna rešitev, ki vam omogoča, da v čim krajšem času uresničite svoje načrtovane ali nenačrtovane želje – naj bo to nov avtodom, avto, gorsko kolo, motor, bazen na domačem vrtu ali pa dolgo pričakovane počitnice v tujini.

Namenjen je tako obstoječim kot novim strankam SKB. Odplačilna doba je vse do 10 let (do 8 let lahko tudi brez zavarovanja), celotno nakazilo pa dobite v gotovini. Fiksne in spremenljive obrestne mere so ugodne, višina kredita pa omejena le z vašo kreditno spodobnostjo.

Ker je varnost na prvem mestu

Za svojo varnost dodatno poskrbite tako, da ob najemu kredita izberete ustrezno zavarovanje, s katerim boste zavarovani vi sami, vaša obrestna mera pa bo še dodatno znižana (skupno največ 0,30 odstotne točke).

Ob najemu kredita za počitnice vam priporočamo sklenitev turističnega zavarovanja, s katerim boste na poti še posebej brezskrbni. Letno zavarovanje Generali Turist z asistenco v tujini namreč pokriva zavarovanje prtljage, zdravstvene storitve z asistenco v tujini, stroške iskanja in reševanja zaradi nesreče oz. življenjske nevarnosti v gorah ali na morju, nezgodno zavarovanje in zavarovanje stroškov odpovedi potovanja.

Ne spreglejte akcijske ponudbe - 50 % nižji stroški odobritve kredita!

Z SKB gotovinskim kreditom tudi vi uresničite svoje želje. Naj iz skritih postanejo odkrite! 

Stranke SKB si hitri gotovinski kredit do 10.000 EUR z odplačilno dobo do 5 let lahko naročijo kar prek spletne banke SKB NET ali mobilne banke MOJ@SKB.

Preverite informativni izračun!


Nazaj