Krediti

Naj želja in načrtov ne zaustavi pomanjkanje denarja

29. 10. 2020

Čas, ko Slovenija podobno kot vse druge evropske države zopet začasno zapira javno življenje, velja izkoristiti za opravila, s katerimi ste morda do sedaj odlašali. Poleg tega je zelo verjetno, da boste v času, ki ga boste preživeli pretežno doma, ugotovili, kaj vse je potrebno popraviti, urediti, dokupiti v stanovanju ali okolici hiše. Izkoristite omejitve in ukrepe sebi v prid in uresničite svoje želje in načrte.

Naj želja in načrtov ne zaustavi pomanjkanje denarja

Prav mogoče je, da boste za zahtevnejša ali obsežnejša opravila – npr. zamenjava kuhinje, obnova kopalnice, nakup novega pohištva, beljenje prostorov itd. – potrebovali dodatna finančna sredstva. V tem primeru vam lahko na pomoč priskoči ugoden potrošniški kredit. Ta vam lahko pomaga tudi pri kritju nepričakovanih izdatkov, popravilu ali zamenjavi avtomobila, novi jesensko-zimski garderobi, nakupu novega računalnika za lažje delo in pouk od doma ali pri kritju nadstandardnih zdravstvenih storitev.

Ugoden potrošniški kredit – za vse

Stranke SKB banke lahko ugoden potrošniški kredit naročijo kar prek svoje spletne ali mobilne banke, ostali pa obiščejo najbližjo poslovalnico. Ker v SKB banki zagotavljamo varno poslovanje tudi ob osebnih obiskih v poslovalnici, se je na sestanek potrebno predhodno naročiti s klicem na 01 471 55 55 ali prek maila info@skb.si. Odobritev kredita je enostavno in hitro urejena, lahko tudi že v 1 uri, če so izpolnjeni vsi pogoji za odobritev. Ker v SKB banki pri izračunu kreditne sposobnosti in višine kredita  upoštevamo večino prilivov na osebni račun (poleg plače in pokojnine tudi druge prilive, kot so povračila za prevoz, malica, regres, božičnica itd.) kredit odobrimo kar osmim izmed desetih ljudi.

Še ugodnejša obrestna mera

Potrošniški kredit do 7 let lahko dobite brez zavarovanja kredita. Če pa se odločite ob najemu kredita skleniti še dodatno zavarovanje – ne glede na to, ali gre za življenjsko, nezgodno, avtomobilsko, turistično ali zavarovanje za brezposelnost – pa se akcijska obrestna mera še dodatno zniža, največ za 0,30 odstotne točke! Vsako sklenjeno zavarovanje namreč prinese 0,10 odstotne točke nižjo obrestno mero. Sklenitev zavarovanja seveda ni pogoj za odobritev akcijskega potrošniškega kredita.

 

Bliskovit kredit za stranke SKB banke

Stranke SKB banke so deležne še dodatnih ugodnosti in predvsem hitrosti, saj jim kredit lahko odobrimo tudi brez potrdil delodajalca. Vlogo za odobritev potrošniškega kredita lahko enostavno oddate v SKB NET spletni ali MOJ@SKB mobilni banki, ob izpolnjevanju vseh pogojev za odobritev pa je »kljukica« narejena v eni uri. 

Vse informacije na dlani

Koliko kredita vam lahko banka odobri, lahko najhitreje preverite z izračunom svoje kreditne sposobnosti. V kalkulator vnesite svoje povprečne mesečne prilive in število otrok, že naslednji klik pa vam bo postregel z rezultatom, kakšen je najvišji skupni mesečni znesek kredita, ki ga lahko dobite. 

Za kar najhitrejše informacije o višini kredita, obrestni meri in ročnosti, predlagamo obisk spletnega izračuna, kjer lahko preverite, kako ugodni in dosegljivi so novi potrošniški krediti.

Se je finančna slika popravila? Izberite predčasno odplačilo.

Nekateri ljudje ne marajo občutka dolga. V kolikor se je vaša finančna slika popravila, se lahko kadarkoli odločite za predčasno delno ali celotno poplačilo kredita. Strošek takega poplačila določa Zakon o potrošniških kreditih, pri čemer je poplačilo kredita s spremenljivo obrestno mero brezplačno, brezplačna pa so tudi vsa poplačila v enem letu do 10.000 evrov pri kreditih s fiksno obrestno mero. Če želite odplačati le del kredita se lahko odločate med krajšim preostankom odplačilne dobe ali nižjo anuiteto.

 


Nazaj