Krediti

Naj sanje o novem domu postanejo resničnost

05. 10. 2021

Nakup nepremičnine je pogosto ena večjih prelomnic v življenju posameznika, saj predstavlja pridobitev nečesa nezamenljivega – pridobitev doma, ki je temelj našega bivanja.

Naj sanje o novem domu postanejo resničnost

Želje in sanje nam krojijo načrte, ki jih želimo uresničiti. Lasten dom je danes s pomočjo kredita resnično dosegljiva ideja. Storite korak naprej k svojemu domu z najemom SKB stanovanjskega kredita.

Postavite temelje za svojo prihodnost že danes

Sklenitev stanovanjskega kredita je idealna priložnost, če razmišljate o nakupu, prenovi ali gradnji nepremičnine. Jesenska akcijska ponudba vam prinaša 25 % popust na stroške odobritve kredita. Najamete ga lahko z odplačilno dobo vse do 25 let in če najamete stanovanjski kredit s fiksno obrestno mero, vam zagotavljamo enakomeren mesečni obrok vseh 25 let. Hkrati vam tudi pomagamo pri preverjanju skladnosti nepremičnine z zakonodajo.

Pot do ureditve stanovanjskega vprašanja še nikoli ni bila tako preprosta.

S skupnimi močmi do sanjskega objekta

V SKB banki s celovito in individualno obravnavo poiščemo najugodnejšo kreditno možnost za vas, brez pretirane finančne obremenitve. Ob tako veliki življenjski prelomnici je odlična tudi možnost najema družinskega kredita, ki ožjim družinskim članom omogoča, da si finančne obveznosti porazdelijo in skupaj krijejo stroške odobritve le enega kredita.

Pogumno se lotite življenjskega projekta, pokličite na 01 471 55 55 (od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro) ali pošljite sporočilo in se naročite na sestanek z bančnim svetovalcem. Vodil vas bo skozi celoten postopek pridobivanja dokumentacije, vas obveščal o posameznih korakih in odgovarjal na vaša vprašanja.

Do 31. 12. 2021 izkoristite jesensko akcijsko ponudbo SKB stanovanjskih kreditov!

90.000 EUR že za 370,61 EUR/mesec. Med vaše kreditne sposobnosti uvrščamo večino finančnih prilivov in ne samo neto plačo ali pokojnino. Preverite svoj izračun!

Zavarujte sebe in vašo prihodnost

Da boste resnično pripravljeni na vse možne situacije in boste lahko mirni na poti do načrtovane nepremičnine, vam ponujamo tudi dodatno zavarovanje v primeru nepredvidljivih življenjskih dogodkov. Naj vam nič ne prekriža vaših načrtov!

Izbirate lahko med življenjskim zavarovanjem kreditojemalca, sklenitvijo zavarovanja v primeru brezposelnosti ali zavarovanjem nepremičnine.

Preverite akcijsko ponudbo SKB stanovanjskega kredita in naj vaše želje in ideje postanejo dom.


Nazaj