Krediti

Kako kljub visokim stroškom zares užiti jesen?

04. 09. 2019

Poletno počitniško razpoloženje se počasi končuje. Zdaj je čas za nove začetke, načrte in uresničevanje ciljev za prihodnost. A z jesenjo pridejo dodatni stroški, saj se začenja novo šolsko leto, misliti pa je treba začeti tudi na prihajajočo zimo.

Kako kljub visokim stroškom zares užiti jesen?

Jesenski stroški s sabo prinesejo dodatno skrb

Četudi družinski proračun celo leto skrbno upravljate in nadzirate, se lahko še posebej jeseni pripeti kakšen nenačrtovan izdatek. Sploh sedaj, ko je treba poskrbeti, da otroci polno »opremljeni« sedejo v šolske klopi, ko poletno garderobo zamenja toplejša, na zimo pa bomo morali kmalu pripraviti tudi svoj dom in vozilo.

Nove šolske potrebščine, topla oblačila, športna oprema, pa nove pnevmatike, jesenski servis vozila, nakup energenta za ogrevanje doma, vpis v glasbeno šolo ... Jesenski stroški lahko vsakogar pošteno udarijo po žepu in povzročijo nemalo skrbi. Kako se jim izogniti in se prepustiti užitkom, ki jih prinaša barvita jesen?

Skupaj z banko do novega jesenskega zagona

Skrb, kako boste zmogli, lahko postavite na stran. Za vas smo pripravili gotovinski kredit, s katerim sebi in družini lahko omogočite mirno in radostno jesen.

  • Gotovinski kredit je namenjen strankam vseh bank.
  • Odplačilna doba je vse do 10 let (do 8 let lahko tudi brez zavarovanja), celotno nakazilo pa dobite v gotovini.
  • Fiksne in spremenljive obrestne mere so ugodne.
  • Višina kredita je omejena le z vašo kreditno spodobnostjo.
  • Do 31. 10. 2019 izkoristite akcijske stroške odobritve kredita.

Gotovinski kredit je hitra in priročna rešitev, ki vam omogoča, da v čim krajšem času uresničite vse družinske želje in potrebe, pa naj bodo to šolnine, vpisnine, šolski in športni pripomočki, nova garderoba ali pa jesensko potovanje v tople kraje.

Vsi, ki svoje prihodke prejemate na SKB že več kot 6 mesecev, pa se lahko odločite tudi za hitri gotovinski kredit do 10.000 EUR z odplačilno dobo do 5 let lahko naročite kar v spletni banki SKB NET ali mobilni banki MOJ@SKB.

Ne spreglejte akcijske ponudbe - 50 % nižji stroški odobritve kredita!

SKB gotovinskim kreditom tudi vi uresničite svoje želje. Naj iz skritih postanejo odkrite! 

Preverite informativni izračun!

 


Nazaj